Problem sa passwordom

poruka: 3
|
čitano: 1.829
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa passwordom

Ne znam jesam li pogodio podforum za ovu temu, ali evo...sad sam vidio da mi na Gmailu, ostaje moja mail adresa i zaporka nakon što se i odjavim upisana, znači kad god i bilo tko ode na stranicu od gmaila, na mom računalu, dočeka ga moja mail adresa upisana slovima, i moj password/zaporka upisana točkicama, i dovoljno je da samo klikne prijavi i može ući u moj mail. Sad sam vidio da je ista stvar i sa forumom Buga, dočekala me upisana mail adresa i upisan password.I sve bez toga da sam kliknuo npr zapamti me i takve stvari. Ako ima kakav način da se vrati na staro. Istina da su mi roditelji zadnjih dana malo bili na kompu, ali niti su bili na gmailu, niti na bugu, u to sam siguran, sad jedino ako su oni nešto kliknuli d ase to počelo događati. Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa passwordom

Neznam koji browser koristiš ali u Firefoxu prvo obriši login podatke (Firefox-options-security-saved passwords)

dodaj gmail u exceptions tj. da ti ne sprema cookije od gmaila (Firefox-options-privacy-exceptions)
i nakraju kad slijedeći put upišeš podatke klikni da te više ne pita i da ne želiš spremiti lozinku
Možeš uključiti opciju da ti briše sve cookije kada zatvoriš Firefox:

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:27 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa passwordom

A u pitanju je chrome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice