Ni jedan preglednik (Chrome, Mozilla i IE) mi ne želi otvoriti Facebook, YouTube, Google, sve ostale stranice otvaraju normalno. Da li itko zna u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako misliš neče? Dali ti se pojavi nekakva vrsta pogreške ili?
Resetiraj router, neče ti pomoć, ali za svaki slučaj možda i bude nešto. haha :)
Postoji mogućnost, premda je malo vjerojatna, a to su programi na kojima možeš onemogućiti pristup određenim stranicama. Kažem da je malo vjerojatna jer nitko nebi google stavio na ban listu. Probaj ovako ući na fb. https://www.facebook.com
Treća moguća opcija je virus, ili neki crv, ili opet nešto slično..
Nagađam jer ti je problem čudan. :S hhah Probaj ovo za sad, pa ćemo pokušati još nešto. :)
Resetiraj router, neče ti pomoć, ali za svaki slučaj možda i bude nešto. haha :)
Postoji mogućnost, premda je malo vjerojatna, a to su programi na kojima možeš onemogućiti pristup određenim stranicama. Kažem da je malo vjerojatna jer nitko nebi google stavio na ban listu. Probaj ovako ući na fb. https://www.facebook.com
Treća moguća opcija je virus, ili neki crv, ili opet nešto slično..
Nagađam jer ti je problem čudan. :S hhah Probaj ovo za sad, pa ćemo pokušati još nešto. :)
ništa od toga ne pomaže...na mobitelu mi normalno učita kad sam spojen preko Wi-Fi-ja
Hmm, zanimljivo.. Skini Spybot S&D, skeniraj, obriši i javi rezultate.
sad ne želi nijednu otvorit...spy bot ništa nije našo..
Otiđi na lokaciju:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
te pomoću Notepada otvori host datoteku.
Postoji mogućnost da su tamo blokirane stranice kojima ne mozes pristupiti.
edit:
ako host nije problem, preuzmi hitmanpro i mbam te njima skeniraj računalo.
tu sad ima mali milijun web adresa...gmail, google.com, mail.ru, hotmail.com itd...
mbam ništa nije našo...
tu sad ima mali milijun web adresa...gmail, google.com, mail.ru, hotmail.com itd...
otvori host file i kopiraj sve ovo:
# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handle within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
nakon što si kopirao spremi promjene (u slučaju da ti ne dopusti, spremi na desktop kao "All files" i imenom host bez exstenzije (.txt)
u slučaju da ne možeš ili ne znaš, preuzmi OVO i pokreni, trebalo bi ti samo popraviti problem.
točno to mi sve i piše, ništa nije pomoglo..ne mogu ni preko safe modea pa čak ne mogu ni "Oporavak" pokrenit
to što si nabrojao ti nikako nebi trebalo ovdje pisat
to sam sve pobriso...
Zakljucili smo da je problem softverski, ja nazalost nemam vise neku pametnu ideju osim da si nabaviš neki AV i ako ni to ne upali, onda reinstall Windows. Mislim ako nemozes vise pristupiti apsolutno nitijednoj stranici negdje postoji problem, a ako ga ne uspiješ rješit, morat ćeš nažalost mene poslušat. Ugl., sretno. :)
reinstalliro sam Windowse i sad sve normalno radi...
Ja imam problem sa time sto se moj web preglednik sam otvara i otvara različite web stranice. Neznam kako da riješim ovaj problem.
Preskeniraj računalo.