Problem s nevidljivim diskom

poruka: 5
|
čitano: 1.054
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem s nevidljivim diskom X:BOOT

Imam veliki problem s kojim se bavim već dva dana i imam osjećaj da stalno ide na gore. Sve sam isprobao i ne mogu. Inače mi se sve ide, ali se ne razumijem dobro u BIOS i DOS. 

Problem je taj da sam na novo računalo instalirao Windows 7 te koristio activator koji je u bios dodao novu particiju X: BOOT. Ta particija nije vidljiva nego samo kada se krene instalirati nove Windowse. Naime, htio sam ponovno instalirati Windowse jer nikako nisam mogao uključiti automatski update. E sad, kupio sam novi Windows 8 te ga htio instalirati jer mi je dosta piratskog sofvera. Instalacija je krenula, ali kad je došlo do dijela gdje moram izabrati na koji ću disk instarati dobio sam poruku da nema drivera i da ih instaliram. Sve sam pokušao, ali ne znam na koje drivere misli. Kad sam otvorio pretraži drivere prikazalo mi je sve diskove, a između toga i taj X: BOOT. Tada sam skinuo u ISO program koji briše sve diskove i mislio sam da će izbrisati i taj, ali problem se i dalje pojavljuje. Sada nemam nikakvih Windowsa, imam potpuno neuporabljivo računalo, a i dalje nije izbrisan X: BOOT jer ga ti programi koji brišu i formatiraju sve diskove jednostavno ne vide. 

Postoji li način kako da krenem ispočetka, da jednostavno sve izbrišem i da nabavim te drivere. 

Računalo je: HP 650

• Procesor: Intel Celeron Dual Core 1000M 1.80GHz (2MB cache)• Zaslon: 15.6" LED HD 1366 x 768, AntiGlare• Grafički sustav: Intel HD Graphics• Radna memorija: 1x 2GB DDR3 1600MHz (proširivo do 8GB)• Tvrdi disk: 500GB SATA• Optički uređaj: DVDRW DL• Dimenzije: 37.18 x 25.43 x 3.23cm• Masa uređaja: 2.49kg• Jamstvo: 12 mjeseci• Baterija: Li-Ion 6 ćelija• Operativni sistem: Linux• Modem: ne• Mreža: da (Gb LAN)• Bežična mreža: da (802.11b/g/n)• Blueto...

Unaprijed hvala na pomoći!

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 19:48 (MarkoRi).

0 1 hvala 0
16 godina

Digni Linux Ubuntu Live i obriši ga njime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Instalirao sam, sve je radilo kako treba. Maknuo sam, stavio Windowse 8 i opet ista priča.... :(

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Eto pametnjakovića

0 1 hvala 0