Problem sa MSN-om

poruka: 13
|
čitano: 3.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa MSN-om

E imam jedan problem, i da pregledao sam teme na tu temu :D

Uglavnom imam Windows 7 Professional 32 bit i Windows Live Messenger instaliran, i od danas sam primjetio da me nitko ne vidi online premda jesam.

I nekad ja vidim njih da su online al nekad ne doslovno kak mu se da.

pod veze mi javlja ovo :

Izravno ste povezani s NET. Messenger Service

Povezani ste s internetom putem ožićene mrežne veze.

Povezani ste internetom preko veze koja nije UPnP

NAT-a s ograničenjem za ulaz. ( korisnik )

Imam inaće Siemens SX763 modem i na iskonu sam. i u modemu mi je enabled UpnP.

Help please jer mi ide na živce to! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa MSN-om

Nisam baš siguran da ima veze sa mrežom,jesi li probao reinstalirat MSN?Izbriši ga s Revouninstallerom i instaliraj najnoviju verziju MSN-a pa javi!

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa MSN-om
Tomislav95 kaže...

Nisam baš siguran da ima veze sa mrežom,jesi li probao reinstalirat MSN?Izbriši ga s Revouninstallerom i instaliraj najnoviju verziju MSN-a pa javi!

Ne moraš ništa brisati. Danas imaju svi problema s MSN-om. Strpi se malo problem je s mrežom.

16 godina
Problem sa MSN-om

Znači nije problem u mojem kompu.Hvala bogu.Već sam cijelo jutro pokušavao sve moguće.Nadam se da će se to popravit.Makar imam i skype,i Pidgin,Msn ipak treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa MSN-om

Ajd ok, nadam se da je fakat do mreže, jer sam i reinstalirao,već lud bio.

Nadam se da će čim prije riješit to :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa MSN-om

molimmm za pomoc....sad sad sam razgovarao na msn preko wb-cam logitech c200 i sve je bilo uredu .................ali u jednom trenutku nisam cuo sagovornika..on men cuje i vidi ,i ja njega visdim ali ne cujem..........mozda sam u nekom drenutku u brzini i nehotice pristtusnuo i lijeli i desni klik na misu ili ono skrol dugme.......molim za pomoc...ne stoji mi nigdje mute??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hare mn kaže...

molimmm za pomoc....sad sad sam razgovarao na msn preko wb-cam logitech c200 i sve je bilo uredu .................ali u jednom trenutku nisam cuo sagovornika..on men cuje i vidi ,i ja njega visdim ali ne cujem..........mozda sam u nekom drenutku u brzini i nehotice pristtusnuo i lijeli i desni klik na misu ili ono skrol dugme.......molim za pomoc...ne stoji mi nigdje mute??????

Probaj prekiniot vidio razgovor pa ga ponovo uspostaviti. Ako to ne pomogne ugasi MSN i ponovo ga upali.

16 godina
neaktivan
Problem sa MSN-om

ma joj probao sam to.......on mene cuje ali ja njega ne cujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hare mn kaže...

ma joj probao sam to.......on mene cuje ali ja njega ne cujem

Da je mute onda nebi ni on tebe čuo ni ti njega. Hm da li si probao razgovor preko Skype-a?

16 godina
neaktivan
Problem sa MSN-om

jesam  i tao ista stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa MSN-om

Pozdrav!

Da ne otvaram još jednu temu o problemima sa MSN-om iliti Windows live managerom...imam problem

Koristim verziju 12, onu stariju od ove nove fensi inačice, koja je super radila(prilagođena za rad na XP-u) dok nisam popu*sio virus ili trojanca preko usb sticka...

I sada sam pokušao vec sa 2 antivirusna(Avira i Avast) otkloniti virus ctfmon.exe (težak 20kb), ali ne uspjevam niti pomocu njih niti rucno...

Jel mi netko može reci sta da još pokusam a da nije drasticna mjera format c.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LocutusDM kaže...

Pozdrav!

Da ne otvaram još jednu temu o problemima sa MSN-om iliti Windows live managerom...imam problem

Koristim verziju 12, onu stariju od ove nove fensi inačice, koja je super radila(prilagođena za rad na XP-u) dok nisam popu*sio virus ili trojanca preko usb sticka...

I sada sam pokušao vec sa 2 antivirusna(Avira i Avast) otkloniti virus ctfmon.exe (težak 20kb), ali ne uspjevam niti pomocu njih niti rucno...

Hvala!

ne bih formatirao disk zbog jednog virusa. prvo mi reci kako znaš ime i veličinu virusa? našao si ga pomoću scana al ga ne mogu ukloniti? a da odeš u folder i ručno ga izbrišeš? ja sam tako uradio jednom i upalilo je, al davno je to bilo još sam bio neiskusan ;)

ovako ajde probaj s MBAM, a kasnije za svaki slučaj napravi scan s Normanom, on i čisti. MSE koristim kao AV nema šta nije uklonio.

karma slijepom daje vid
15 godina
neaktivan
LocutusDM kaže...

Pozdrav!

Hvala!

Klik ovo ti mora pomoci, meni je pomoglo i sve mi je sad OK, nece ti trebati format windowsaNamigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice