Imam vrlo neobičan problem kod podizanja sustava. Dakle kada upalim računalo, kompjuter dođe do "loading operating system" i onda se automatski restarta. Sljedeći put kada dođe do toga dijela samo nastavi dalje i sve je normalno.
Ne znam u čemu je riječ. Stavio sam BIOS opcije na default, skenirao Avastom, koristio Smart Defrag, pobrisao stvari s računala te Advanced System Care, no problem se i dalje pojavljuje.
Zna li tko u čemu je riječ?
Također, kada palim računalo, nakon što upišem zaporku mu treba 2 minute da se upali. Zašto je i tako spor pri paljenju? A maknuo sam gotovo sve "startup" programe.
Hvala
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update:
Pozdrav,
Oživljavam temu, problem je još uvijek tu i zaista ne znam kako da ga riješim. Skenirao sam Avastom, virus nije. Updateao sam BIOS, i dalje se pojavljuje. Defragao sam, koristio Advanced System Care itd. Također sam potražio za probleme u disku i bad sectore, no tamo nema problema. Upotrijebio sam i chkdsk u cmdu i chkdsk / f , te se problem još uvijek pojavljuje. Stavio sam sve opcije u BIOSu na default, no problem je još uvijek tu...
Zna li itko kako da riješim problem?
Evo što se događa:
Upalim kompjuter. Ne čujem zvuk bootanja (dakle onaj little "klick"). Pojavi se slika za matičnu. Zatim piše "Loading Operating System...". No onaj kursor otiđe u sljedeći red i zatim na kraj toga reda. Zatim se kompjuter restarta. Onda sve normalno - čujem "klik", kursor ostaje u prvome redu i pojavljuje se Windows 7 Logo te se kompjuter upali...
Pomoć molim, tražio sam za riješenje ovoga problema preko interneta, no nigdje nema odgovora...