Problem sa instalacijom .NET Frameworka 1.1 na XP

poruka: 4
|
čitano: 2.157
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom .NET Frameworka 1.1 na XP

imam problem sa instalacijom .NET Framework 1.1 sinoc sam digao sistem instalirao sam San Andreas pa poslije i SA mod installer ali nije htjelo da pokrene jer treba imati .NET Framework 1.1 pa sam ga skinuo sa njihove stranice i kada sam instalirao dode do kraja instalacije i stane i pocne pokazivati neke probleme. evo postavit cu sad neke slike pa da vidite u cemu je problem i da li cu moc instalirat .NET Framework 1.1

to je to sto mi se stalno pojavljuje. Mozda necu danas vise moc uc na bug.hr pa sutra ili prekosutra ocekujte odgovore da li sam uspio popravit ako uspijem trebaju mi net iskljucit pa tako da... 

unaprijed zahvaljujem!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 15:38 (dealer92).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa instalacijom .NET Frameworka 1.1 na

To je prilično star problem a riješenje je slijedeče: otvoriti Control panel iči na Regional and language, u regional options staviti u obje opcije England ( US ). U tabu languages- details pod default input language isto staviti England ( US ) i sve potvrditi i na kraju ono naj važnije prebaciti se u Advanced tab i u opciji Language for Unicode programs staviti Welsh  u tabeli mora biti kvačica na prvoj kučici i treba staviti kvačicu na kučicu pod nazivom Default user account setings zadnja kučica potvrditi sa apply, pojaviče se nova poruka kliknuti na Yes. Računar bi se trebao automatski restartovati ako to ne uradi ručno restartovati, po podizanju systema ponovo instalirati NET Framework 1.1 tada bi trebalo da se bez problema instalira navedeni framework. Nadam se da sam ti pomogao. Pozdrav!

15 godina
neaktivan
mirpa kaže...

To je prilično star problem a riješenje je slijedeče: otvoriti Control panel iči na Regional and language, u regional options staviti u obje opcije England ( US ). U tabu languages- details pod default input language isto staviti England ( US ) i sve potvrditi i na kraju ono naj važnije prebaciti se u Advanced tab i u opciji Language for Unicode programs staviti Welsh  u tabeli mora biti kvačica na prvoj kučici i treba staviti kvačicu na kučicu pod nazivom Default user account setings zadnja kučica potvrditi sa apply, pojaviče se nova poruka kliknuti na Yes. Računar bi se trebao automatski restartovati ako to ne uradi ručno restartovati, po podizanju systema ponovo instalirati NET Framework 1.1 tada bi trebalo da se bez problema instalira navedeni framework. Nadam se da sam ti pomogao. Pozdrav!

e hvala ti na ovom uspio sam instalirati, jedva nekako napatio sam se. isprobo sam mozda 10 nacina

15 godina

{#} Nije to ništa, neka te utješi da se neki tip mučio oko 4 mjeseca sa ovim problemomi ja sam imao isti problem te sam jedva na nekom stranom forumu našao riješenje. Nek je sa srečom tu smo da pomognemo jedni drugima, pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice