Problem sa instalacijom (dvotočka u nazivu fajla)

poruka: 17
|
čitano: 7.074
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sve zbog jedne dvotočke!!!

bok svima.imam mali problemčić koji se pretvorio u veliki,a radi se samo o ovom : !!!

skinula sam igricu s neta,tj njezin setup koji sere kad ga pokušam instalirat jer je u nazivu dvotočka (Bookworm Adventures: Volume 2),a windows installer ne dopušta kreiranje mape s tim dijakritičkim znakom. a u setupu se nemože promijenit naziv datoteke. pa mi se svaki put pojavi poruka Setup can not create the following folder: C:/Program files/Bookworm Adventures: Volume 2...please pomozite..jel se to može kak promijenit...jako sam htjela tu igricu,sad je imam a nemogu ništa s njom.. :(( hvala

Laura Lovrić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sve zbog jedne dvotočke!!!

Odaberi Custom ili Advanced instalaciju, onda će ti sigurno ponuditi gdje da instaliraš; ime folder onda promijeni tako da ne sadržava dvotočku, i to je to.

KaeR
15 godina
neaktivan

ne,ne,ne, uopće me ne pita kakvu instalaciju hoću nego on sam odredi sve i kaže da nemože...

Laura Lovrić
17 godina
neaktivan

Probaj najprije napraviti mapu, pa instaliraj u nju...znači kad te pita kam hoćeš instalirati odabereš da ti instalira u tu mapu koju ćeš prije napraviti. Imenuj je kak želiš...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma znam,i to sam probala,al očito nije problem u mapi gdje se instalira nego u tome kaj je u nazivu dvotočka koju idiot od windowsa i prokleti bill gates ne dopušta!

Laura Lovrić
17 godina
alternativka kaže...

ma znam,i to sam probala,al očito nije problem u mapi gdje se instalira nego u tome kaj je u nazivu dvotočka koju idiot od windowsa i prokleti bill gates ne dopušta!

posluži se improvizacijom sa offical site-a skini igru i instaliraj je

Bookworm Adventures Volume 2

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 19:51 (Floki).
16 godina
neaktivan

Ako sam ja dobro shvatio, tebi je naziv same instalacijske datoteke problem jer u svojem nazivu sadrži dvotočku a to predstavlja izvjesni problem windowsima (npr. Super:Mario.exe)? Te kada ga pokušaš rename-ti, windowsi ti to ne dopuštaju. Ispravi me ako sam krivo shvatio?

/ ako je eventualno u tome problem, probaj napraviti rename preko safe moda; F8 dok se dižu windowsi...

Ne diraj bubamaru dok spava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini Universal Extractor i raspakiraj tu instalaciju znači desni klik na program za instalaciju i odaberi UniExtract Files... pa onda odaberi OK.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hhh...oko problema ja mislim da se da popraviti.a da si lopata stavi svoju picture da vidimo... ;)

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj sa cmd. Odeš u Start - All Programs - Accessories - Command Prompt, otvoriti će ti se "crni prozor". Zatim upišeš rename pa onda put do datoteke (naklakše da povučeš tu datoteku s dvodočkom u taj crni prozor). Nakon toga upišeš novo ime datoteke ali mora na kraju biti .exe da bi se instalacija kad je otvoriš mogla izvršiti. Evo kako bi to trebalo izgledati kad se sve upiše: rename C:\Users\Ime_Profila\Desktop\ime_te:datoteke.exe novo_ime_datoteke.exe. Naravno, neće doslovno tako pisati, sve ovisi kako se zove ta datoteka i gdje se nalazi. Pritisneš onda enter i datoteka bi se trebala preimenovati.

0100001001101111011010100110000101101110
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 20:16 (Boky).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
alternativka kaže...

..mislila sam na stimulansov savjet...

koje sve datoteke imaš u mapi od igre?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim drzite se teme i manite se izjavljivanja ˝ljubavi˝ na pogresnim mjestima.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alternativka kaže...

..mislila sam na stimulansov savjet...

To bi bio slučaj ako ti igra (instalacijski folder) sadrži samo jednu izvršnu datoteku koja se treba instalirati. No u slučaju da imaš više datoteka uz ovu instalacijku kojoj treba promijeniti nazov, nisam siguran da li će instalacija funkcionirati. Probaj pa vidi. Sretno!

Ne diraj bubamaru dok spava!
16 godina
odjavljen

Hmmm. Pitanje je sto si ti i odakle to skinula.

Demo ima opciju izbora gdje zelis instalirati (change nesto), a ono preko torrenta je vec instalirano (manje-vise).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ja mislim da je pravo pitanje KAKO DOPUSTITI WINDOWSIMA UPISIVANJE TIH GLUPIH ZNAKOVA KOJE NEDA SAD....

...baš sam posebna... :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Problem sa instalacijom (dvotočka u nazivu faj
alternativka kaže...

ma ja mislim da je pravo pitanje KAKO DOPUSTITI WINDOWSIMA UPISIVANJE TIH GLUPIH ZNAKOVA KOJE NEDA SAD....

Vec si mogla bar 10x skinuti sa drugog mjesta. Izgleda da je tebi jako dosadno dok pokusavas ispravljati krive Drine.

Poanta je da se ne moze. Kontaktiraj MS-ov support.

15 godina
neaktivan
RE: Problem sa instalacijom (dvotočka u nazivu faj

nisam mogla skinut 10X jer imam ograničen internet na usb pa nemam baš megabajta na bacanje..sad eto pokušavam ispravit to kaj ti vjerojatno sa flatom nebi...

...baš sam posebna... :))
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice