Pozz svima,
Imam AMD RADEON HD 6850 i ne mogu instalirati najnovije drivere. Instalira mi se AMD Catalyst control centar, i sve ostalo što dođe u instalaciji, ali driveri uvijek u "reportu" budu Fail. Načuo sam nešto da bi možda trebalo prvo obrisati stare drivere i onda instalirati nove. Ili treba nešto treće? ako iko zna o cemu se radi molim ga nek napise. Svaki komentar je dobro dosao :) Hvala!
Problem sa instalacijom drivera grafičke
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.908
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Skini i instaliraj Driver sweeper, uđi u safe mod i onda s ovim programom obriši drivere.
- Onda možeš instalirat nove drivere.
A što će biti u međuvremenu dok ne instaliram drivere? Hoću li uopće moći išta vidjeti na monitoru budući da neće biti drivera?
A što će biti u međuvremenu dok ne instaliram drivere? Hoću li uopće moći išta vidjeti na monitoru budući da neće biti drivera?
- Moći ćeš vidjeti sliku, samo neće biti slika prave rezolucije, dok ne instaliraš driver ponovo.
- Skini i instaliraj Driver sweeper, uđi u safe mod i onda s ovim programom obriši drivere.
- Onda možeš instalirat nove drivere.
Još jedno pitanje; kako da uđem u safe mod?
- U safe mod se ulazi tako da se prije nego se pojavi win boot logo, pritišće tipka F8, zatim se odabire safe mod.
A da li moram obrisati baš sve što mi ponudi? (pogledaj sliku)
- Da.