Problem sa igrama

poruka: 5
|
čitano: 462
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa igrama

Ovako imam jedan hajmo reći povelik problem.
Nakon sto mi je zastarila moja gts 250 1 gb odlucio sam promjeniti grafu sa gtx 660 twin frozen II sto sam i ucinio, međutim stavio sam tu novu grafu instalirao far cry4, gta V i Call of duty Ghost (samo cod nije originalna igra) i igre se crash.aju kako se to ? pa upalim je normalno igram na 1920-1080 rezuluciji ne lagga mi ali odjednom zacrni ekran i izbaci "has stopped working ".Brisoa sam drajvere ne pomaze, rusio sam cak i sistem ne pomaze. OVo mi se desava kod svi navedeni igara ostale nisam ni probao. Da zaboravio sam navesti da nekad i izbaci dole u desnom uglu nvidia driver has stopped working. Imam win 7 64bit. Q8300, 4gb rama dd2 i gtx 660. Sumnjam na ram ? 
Svakako mi treba neki odgovor, hvala

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa igrama

Ako sumnjaš na RAM probaj je testirati sa MEMTESTOM, da vidiš ima li grešaka, no ako je RAM isti i nisi imao problema sa GTS 250, onda možda nije do RAM-a. 

GTX 660 je sada legacy grafička kartica, ako ti se ruše driveri probaj ih pobrisati detaljno sa DDU i instalirati neku stariju verziju drivera.

Ne pratim nvidijinu scenu izdavanja drivera pa probaj pitati u ovoj temi -  http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/nvidia-topic-o-driverima/58471.aspx?page=76

Također provjeri kakve su ti temperature grafičke kartice kod igranja.  

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 12:38 (boxer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Problem sa igrama
boxer kaže...

Ako sumnjaš na RAM probaj je testirati sa MEMTESTOM, da vidiš ima li grešaka, no ako je RAM isti i nisi imao problema sa GTS 250, onda možda nije do RAM-a. 

GTX 660 je sada legacy grafička kartica, ako ti se ruše driveri probaj ih pobrisati detaljno sa DDU i instalirati neku stariju verziju drivera.

Ne pratim nvidijinu scenu izdavanja drivera pa probaj pitati u ovoj temi -  http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/nvidia-topic-o-driverima/58471.aspx?page=76

Također provjeri kakve su ti temperature grafičke kartice kod igranja.  

Na gts 250 nisam imao problema, doduše nisam ni testirao na njoj ove igre kad nisu mogle, ali je normalno radio fc3,batman,gta4 itd.
Mozes mi reci sta znaci to legacy graficka ? 
Temperature su maksimum 50tak stepeni na grafi gledao sam, zaboravio sam navesti da je temperaatura cpu dok igram preko 50 stepeni, da li to utice ?

volim sto vole mladi
17 godina
tpg kaže...

Na gts 250 nisam imao problema, doduše nisam ni testirao na njoj ove igre kad nisu mogle, ali je normalno radio fc3,batman,gta4 itd.
Temperature su maksimum 50tak stepeni na grafi gledao sam, zaboravio sam navesti da je temperaatura cpu dok igram preko 50 stepeni, da li to utice ?

Da je do memorije radila bi ti probleme i sa gts 250, ali kako god možeš je probati testirati sa memtestom da budeš siguran, ali za sada bi isključio memoriju iz problema i ostavio za kasnije ako se problem ne bude mogao riješiti.

Legacy grafička kartica je ona kartica ili serija kartica za koje proizvođač ne izdaje daljnje optimizacije kroz drivere. Znači zastarjela grafička kartica koja je podržana novim driverima (no možda neće još dugo) ali u kojima nema optimizacija. Poslije 6xx serije izašle su ti 7, 9 i 1xxx serija nvidijinih grafičkih kartica. 

Temperature grafičke su OK, CPU je malo vruć, ali ništa pretjerano.

Koju verziju drivera za grafičku karticu imaš instaliranu? 

Stavi neku stariju verziju drivera, ali bolje pitaj u onoj temi za koju sam ti dao link u prošlom postu. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
boxer kaže...
tpg kaže...

Da je do memorije radila bi ti probleme i sa gts 250, ali kako god možeš je probati testirati sa memtestom da budeš siguran, ali za sada bi isključio memoriju iz problema i ostavio za kasnije ako se problem ne bude mogao riješiti.

Legacy grafička kartica je ona kartica ili serija kartica za koje proizvođač ne izdaje daljnje optimizacije kroz drivere. Znači zastarjela grafička kartica koja je podržana novim driverima (no možda neće još dugo) ali u kojima nema optimizacija. Poslije 6xx serije izašle su ti 7, 9 i 1xxx serija nvidijinih grafičkih kartica. 

Temperature grafičke su OK, CPU je malo vruć, ali ništa pretjerano.

Koju verziju drivera za grafičku karticu imaš instaliranu? 

Stavi neku stariju verziju drivera, ali bolje pitaj u onoj temi za koju sam ti dao link u prošlom postu. 

rijesio sam mozes misliti morao sam smanjiti core clock preko msi afterburnera. Nisam nsita dirao izgleda da je tvornicki povećan bio tako mi ovaj rece sto sma kupio grafu (zaboravio mi prije reci) sad radi sve oke.

hvala na pomoci svakako

volim sto vole mladi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice