Problem sa display opcijama i grafičkom karticom

poruka: 4
|
čitano: 1.702
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima :)

Imam novu grafičku karticu: ATI RADEON HD 3600 Series

I zelim pokrenuti igricu Max Payne 2 (za primjer jer nemogu niti druge igre pokrenut), no problem je taj da kada uđem u igricu mi se zvuk potpuno promijeni i pocne prekidati

pa ekran poludi tako da se na crnoj pozadini pojave nekakve crte koje imaju djelove desktopa iz pozadine...

onda nakon nekog vremena me izbaci iz igre skroz i dođe mi prozor od ATI: VPU Recover (ako vas zanima sto pise unutra napisati cu vam :) )

A PONEKAD mi samo izbaci nesto za directX 9.0 da nije kompatibilan sa tim nekim display adapter-om ... (ako vas zanima detaljni text također cu vam prepisati )

Sada mene zanima u cemu je tu problem... sto krivo radim, ili koje se opcije ne podudaraju da bude sve uredu ??

Hvala svima na pomoci :)

pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina

3 koraka za "sreću": 

Instaliraj najnovije drivere sa amd.com

Pogledaj je li ti instaliran Display driver za graficku

(pogledaj u postavkama rezolucije na kojem ti je graf. adapteru monitor, ako je Radeon 3600 onda je ok, ako nije onda nije ok)

Instaliraj najnoviji DirectX

Je li to iskra krivnje, drska penetracija? Ili još jedan uzvik mojih osobnih nacija? Vidim kurve savjesti jezike kako klopoću, čujem njene tuste ruke kako štropoću, uzalud zaziva i Boga i vraga,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa display opcijama i grafičkom kartic

Uredu pokušati ću svakako...

a sto ako nece niti to biti dobro ? Trebam li kupovati nesto novo ili nesto ? 

hvala :)

Sretan čovjek :D
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa display opcijama i grafičkom kartic
Fearless kaže...

3 koraka za "sreću": 

Instaliraj najnovije drivere sa amd.com

Pogledaj je li ti instaliran Display driver za graficku

(pogledaj u postavkama rezolucije na kojem ti je graf. adapteru monitor, ako je Radeon 3600 onda je ok, ako nije onda nije ok)

Instaliraj najnoviji DirectX

...da da sve je to tako,pazi sad,kad se maxpayne2 instalira na kraju instalacije izbaci mi prozor na kom piše: da AGP accelerator nije uključen-"not enabled".....????

Kaj sad to znači i di se to "čekira"????!!!!

Sretan čovjek :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice