Problem sa cod4-serverom

poruka: 9
|
čitano: 3.408
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa cod4-serverom

pozdrav ljudi!

treba mi vasa pomoc, dakle igram ja na jednom crackiranom serveru na kojem je dopusteno koristenje martyrdoma. i sad oni prije dan dva zabranili koristit martyrdom. u pocetku te je admin samo mogao bannat ako koristis martyja i onda oni danas uveli da te server automatski izbaci i kad ti koristis martyja. i dosao ja da igram, vidin nema admina stavim martyja ko treci perk i igram i server me izbaci uz poruku ''you are temporarily banned from this server''. valjda znaci da sam ja za stalno kickan. pa jel se moze to nekako zaobic molim vas to mi je najbolji server i najdrazi pliz pomozite mi nekako!molim vas nemojte mi slat odgovore tipa vidi nooba stavlja martyja bla bla stvarno mi treba vasa pomoc a ne se svadjat ovdje. hvala unaprijed! ps. nemam original nego piratski cod4 znaci nemam cdkey nego samo idem na crackirane servere jer se tamo moze igrat bez cdkeya :)

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Problem sa cod4-serverom
Slaughter kaže...

... i dosao ja da igram, vidin nema admina stavim martyja ko treci perk i igram i server me izbaci uz poruku ''you are temporarily banned from this server''. valjda znaci da sam ja za stalno kickan. .....

Rješenje.

Ko ti kriv što si banniran (pa i privremeno). Jasno je napisao da je marty zabranjen a ti ga koristiš. Šta ti PB ban nije nalijepio pa da moraš GUID mijenjati...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Problem sa cod4-serverom

uh hvala, ja sam bio uvjeren da temporarily znaci stalno xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 13:24 (Slaughter).

0 0 hvala 0
14 godina
Problem sa cod4-serverom

no comment, fkt no comment...

"gle, nema admina... jeeeeej, ajmo biti govno i zajebavat ostale" -.-'

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa cod4-multyplayer

Molim vas ako mi mozete pomoc.

Naime kad uđem na bilo koji server na codu4 pise mi 'Luks(to je moje ime na codu) PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player Luks...GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50al5a0a.

Istalirao sam sve patcheve,znaci 1.5,1.6 i 1.7 sad neznam u cemu je 'kvaka' pa ako mi netko moze pomoci. Hvala :)

evo ovo mi se dogodi evo ovo mi se dogodi

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Problem sa cod4-multyplayer
DanChy1950 kaže...

Molim vas ako mi mozete pomoc.

Naime kad uđem na bilo koji server na codu4 pise mi 'Luks(to je moje ime na codu) PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player Luks...GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50al5a0a.

Istalirao sam sve patcheve,znaci 1.5,1.6 i 1.7 sad neznam u cemu je 'kvaka' pa ako mi netko moze pomoci. Hvala :)

Banan ti je key/guid ili nick na tom serveru. Trajni ban.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan

ok hvala

:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 19:35 (DanChy1950).
14 godina
neaktivan
Problem sa cod4-serverom

Skini punkbuster i updejtaj .

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 19:30 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mjenjaj si key i update punkbuster :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice