Problem Bootanja winsa s USB-a -BootMenu

poruka: 7
|
čitano: 1.116
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle.. imam problem(da nemam ne bih otvorio temu :P), dakle stavio sam na USB windowse s ovim tutorijalom(izgubio link) i kada odem u bootmenu ne znam kako da odaberem USB, kada sam to radio kod prijatelja odem na Hardware.. tako nešta, uglavnom ne na Removable.. ali meni ne može prepoznati USB.. zašto?

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 12:30 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

prvo moze li tvoja ploca da radi boot sa usba sticka...drugo gledam ti moj pc i nigdje veze...cipset na ploci, deset razlicitih cipseta imas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moj grijeh :P
To mi je od laptopa.. samo sam kopirao neke gluposti od everesta..

http://bughr.vacau.com/Report.htm

eto neki report od Everesta, tj. Aide 64

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Hvala, sad mi jedino preostaje Plop Boot Manager.. zna li netko kako ga koristiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jednostavno bootas sa cda =))

Cedo

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem Bootanja winsa s USB-a -BootMenu
Cedolino kaže...

jednostavno bootas sa cda =))

da.. ma našo sam sad tut. na ovom forumu.. a sad mi ponestalo CD-ova.. a vani žegara :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice