kupio sam novi komp pre mesec dana.Specifikacije:Procesor:AMD Athlon(tm) X4 845 Qud Core Processor 3.50 GHz Ram:8.00GB i 1TB memorije.Igrao sam sve igrice na ultra bez bagova,i danas hteo sam da igram Assassin's creed IV ali poceo je da koci,mislio sam da je samo u toj igrici pa sam otisao da igram druge igre,kad i one su pocele da baguju,imam 600GB slobodno.Ako neko zna u cemu je problem slobodno napisi te:)
Problem bagovanja igrica
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.353
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguće da ti šteka jer nemaš grafičku,i ostali dijelovi kompa koji su možebitni a za koje se ne zna
...a možda ima i HDD i grafičku ....ali ako ću kao vidoviti Milan pogađat onda je vjerovatno spojen sa WiFi ili se pregrijava PC .
znam da imam najnoviju intelovu,a za pregrejavanje neverujem jer ga ne koristim puno i uvopste ne izgleda ko da se pregrejao,a kako to mislis spojen sa wifi?
Kad koristiš WiFi umjesto LAN kabla za povezat se sa ruterom imaš kod WiFi priblem kojeg nema sa LAN-om.
Svi okolni WiFi uređaji čiji signali (bliži i jači a pogotovo na istom kanalu) dopiru do tvog PC ili do tvog rutera prave smetnje uslijed kojih se brzina tvoje veze spušta pa čak može da dođe do prekida.
znam da imam najnoviju intelovu..
-ako imaš AMD procesor, sigurno nemaš intelovu VGA. Možeš imati AMD-ATI-Radeonku.. (integriranu..).
-ovime nećeš riješiti problem u igrama, ali prvo moraš imati znanje da bi nešto mogao podesiti-popraviti ili barem bolje opisati problem pa da se možda na forumu nekako riješi..