Problam sa pokretanjem Windowsa

poruka: 5
|
čitano: 1.033
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Trebam pomoc

Pozdrav svima, trebam pomoć. Iz svojeg neznanja i gluposti napravio sam s..nje. Problem je u tome što sam u msconfig maknuo kvačicu sa " number of  processors" za boot, misleći da će tako biti iskorišteno svih 8 jezgri na mome I7 procesoru a ne 4 kako je bilo označeno. Nakon promjene Windowsi se neće bootat. Probao sam u Safe modu, last good configuration ali ništa ne uspjevam. Znam da će biti komentara tipa " šta diraš kad ne znaš" ali meni treba pomoć.

Please Help !!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 11:46 (Reef).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Trebam pomoc
Reef kaže...

Pozdrav svima, trebam pomoć. Iz svojeg neznanja i gluposti napravio sam s..nje. Problem je u tome što sam u msconfig maknuo kvačicu sa " number of  processors" za boot, misleći da će tako biti iskorišteno svih 8 jezgri na mome I7 procesoru a ne 4 kako je bilo označeno. Nakon promjene Windowsi se neće bootat. Probao sam u Safe modu, last good configuration ali ništa ne uspjevam. Znam da će biti komentara tipa " šta diraš kad ne znaš" ali meni treba pomoć.

Please Help !!!!!!!!!

Pokušaj napraviti repair Windows operacijskog sustava,pomoću Instalacijskog Diska(CD-a,DVD-a) sustava Windows.

Softwer
11 godina
neaktivan

Probao sam i to i system restore ali bezuspješno. Krene dizanje windowsa ali nakon nekog vremena stane i piše nešto ali vrlo kratko, neki error.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dali bi resetiranje Biosa na tvorničke postavke možda pomoglo, ili iz neznanja i pomanjkanja rješenja  lupam gluposti. Već bi pokušao i sa friškom instalacijom windowsa ali imam nešto šta mi je važno a nisam napravio backup. Već sam lud. Koliko god tražio na internetu nije se smjelo ništa dogodit sa isključivanjem kvačice za procesore ili možda grijesima.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ok, pošto nisam baš dobio puno savjeta, uspio sam sam. Pozdrav!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice