Nešto sam bio radio na USB sticku i maknuo sam da kada ubacim stick da me pita šta želišm raditi znaći kada izbaci mali prozorčić i pita šta želim raditi s njim(Otvori mapu i vidi datoteke,ne diraj itd.). Jel zna kako to vratiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolje ti je ne vracati.Ali ako bas hoces moras nam reci koji os.
Znaći: želim kada ubacim stick da me pita šta želim s njime (otvoriti stick i vidjeti foldere,bla bla). Ako znate molim vas napišite!
Znaći: želim kada ubacim stick da me pita šta želim s njime (otvoriti stick i vidjeti foldere,bla bla). Ako znate molim vas napišite!
Je si li ti dobro pročitao post od logica.
LoL, on je valjda shvatio, "moraš nema reći kaj oš" :P
Reci nam koji operativni sustav koristiš.
Hhahahahahahahhaa
Jel mi netko može objasniti što ovaj topic radi pod temom "Sigurnosni softver"? 
Prebacite ga u "Razni softverski problemi"...
Pa jedan od nacina preventive protiv virusa je iskljucivanje autorun-a ;)
Mada cisto sumnjam da je i pisac prvog posta tako razmisljao ;)
Meni se čini da Felipe želi oboriti rekord u broju postova po broju aktivnih dana na forumu.
Pogledaj mu ime....1000...tisuću postova...wow! 
Ja nisam napravio ovu temu da me zajebavate nego da mi pomognete -.- . btw koristim Win xp
Ubaci stik na komp i pod propertis vidi šta ti je sa autorunom
Ja nisam napravio ovu temu da me zajebavate nego da mi pomognete -.- . btw koristim Win xp
Ma bez zamjerke, na koju imaš prema svojoj volji i pravo ti je, ali bez grubih riječi. Evo što se mene tiče ispričavam se ako sam te svojim postom na bilo koji način omalovažio ili uvrijedio . Nitko ti ne želi "zlo" na ovom Forumu, u to budi siguran. Tek si se registrirao i zato moraš očekivati različite vrste "provokacija". I sam sam prošao neke slične stvari od starih "kuka", uglavnom opravdane i dobronamjerne, ma kako one "zvučale". A sada da se vratimo na tvoj problem. Znači nejasno je što si u stvari radio kako ti kažeš s USB stickom. Koliko sam shvatio ti si nešto podešavao prilikom ili naknadno u tzv . učitavanja, odnosno u autorun funkcije. Možda i nešto što nisi dovoljni dobro objasnio, a odnosi se na pitanjje iz prethodnih postova. Evo šaljem ti način rješavanja ako si namjerno ili nesvjesno isključio autoplay iliti autorun funkciju za Windows XP. Znači ovo je način isključivanja i obratno za verziju XP. Pogledaj slike.