Pomoć oko USB sticka!!

poruka: 12
|
čitano: 2.270
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć oko USB sticka!!

Nešto sam bio radio na USB sticku i maknuo sam da kada ubacim stick da me pita šta želišm raditi znaći kada izbaci mali prozorčić i pita šta želim raditi s njim(Otvori mapu i vidi datoteke,ne diraj itd.). Jel zna kako to vratiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko USB sticka!!

Bolje ti je ne vracati.Ali ako bas hoces moras nam reci koji os.

15 godina
neaktivan
Pomoć oko USB sticka!!

Znaći: želim kada ubacim stick da me pita šta želim s njime (otvoriti stick i vidjeti foldere,bla bla). Ako znate molim vas napišite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

Znaći: želim kada ubacim stick da me pita šta želim s njime (otvoriti stick i vidjeti foldere,bla bla). Ako znate molim vas napišite!

Je si li ti dobro pročitao post od logica.

16 godina

LoL, on je valjda shvatio, "moraš nema reći kaj oš" :P

Reci nam koji operativni sustav koristiš.

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
neaktivan

Hhahahahahahahhaa

16 godina
neaktivan

Jel mi netko može objasniti što ovaj topic radi pod temom "Sigurnosni softver"? Iznenađen

Prebacite ga u "Razni softverski problemi"...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 21:42 (siketa).
17 godina
neaktivan

Pa jedan od nacina preventive protiv virusa je iskljucivanje autorun-a ;)

Mada cisto sumnjam da je i pisac prvog posta tako razmisljao ;)

16 godina
neaktivan

Meni se čini da Felipe želi oboriti rekord u broju postova po broju aktivnih dana na forumu.

Pogledaj mu ime....1000...tisuću postova...wow! Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 21:47 (siketa).
15 godina
neaktivan
Pomoć oko USB sticka!!

Ja nisam napravio ovu temu da me zajebavate nego da mi pomognete -.- . btw koristim Win xp

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ubaci stik na komp i pod propertis vidi šta ti je sa autorunom

dnl
15 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

Ja nisam napravio ovu temu da me zajebavate nego da mi pomognete -.- . btw koristim Win xp

Ma bez zamjerke, na koju imaš prema svojoj volji i pravo ti je, ali bez grubih riječi. Evo što se mene tiče ispričavam se ako sam te svojim postom na bilo koji način omalovažio ili uvrijedio . Nitko ti ne želi "zlo" na ovom Forumu, u to budi siguran. Tek si se registrirao i zato moraš očekivati različite vrste "provokacija". I sam sam prošao neke slične stvari od starih "kuka", uglavnom opravdane i dobronamjerne, ma kako one "zvučale". A sada da se vratimo na tvoj problem. Znači nejasno je što si u stvari radio kako ti kažeš s USB stickom. Koliko sam shvatio ti si nešto podešavao prilikom  ili naknadno u tzv . učitavanja, odnosno u autorun funkcije. Možda i nešto što nisi dovoljni dobro objasnio, a odnosi se na  pitanjje iz prethodnih postova. Evo šaljem ti način rješavanja ako si namjerno ili nesvjesno isključio autoplay iliti autorun funkciju za Windows XP. Znači ovo je način isključivanja i obratno za verziju XP. Pogledaj slike.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 20:20 (BlackFoot).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice