Imam NVIDIA GeForce Go 7300 graficku karticu, memorija 256MB, radi se o grafickoj kartici u laptopu...zelio bih je pojacat, da mogu igrat zahtjevnije igre,kao npr: Assassin's Creed :) ... Zanima me kako se to radi, imam 1GB RAM-a, kupit cu jos 2GB, jer sam cuo da se RAM prebaci na tu graficku i pojaca ju, kako li vec... pa moze mi netko objasnit to?? :) Hvala unaprijed!
Pojacavanje graficke kartice
- poruka: 18
- |
- čitano: 7.785
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam NVIDIA GeForce Go 7300 graficku karticu, memorija 256MB, radi se o grafickoj kartici u laptopu...zelio bih je pojacat, da mogu igrat zahtjevnije igre,kao npr: Assassin's Creed :) ... Zanima me kako se to radi, imam 1GB RAM-a, kupit cu jos 2GB, jer sam cuo da se RAM prebaci na tu graficku i pojaca ju, kako li vec... pa moze mi netko objasnit to?? :) Hvala unaprijed!
Da je barem tako....
Mozes ti imati rama koliko hoces to ti ne utjece u graficku,i graficku ako hoces pojacati kupi novu .
Da je barem tako....
Mozes ti imati rama koliko hoces to ti ne utjece u graficku,i graficku ako hoces pojacati kupi novu .
Ja sam cuo tako, sad neznam...bilo je i nekih jos postova o tome, govore da je moguce al da ucinak se vidi samo kod mnostva detalja, a mislim da je igra primjer toga...graficka je integrirana u laptopu, se to stvarno moze zamjenit?
integrirka se nemoze mjenjati moras cjelu maticnu ustvari nisam ti toliko upoznat sa laptopima al ja mislim da se tako nemoze pojacavati..
Ma nista ne mozes s grafickom intergriranom u laptopu uraditi...
Jel mi onda isplativije uzet novu maticnu sa grafickom vecom ili citav laptop mjenjat? Koliko dodje maticna sa 512MB-1GB Grafickom ??
Jel mi onda isplativije uzet novu maticnu sa grafickom vecom ili citav laptop mjenjat? Koliko dodje maticna sa 512MB-1GB Grafickom ??
maticna i graficka kartica (ne integrirani čip) za igranje se kupuju odvojeno, za igranje se ne isplati laptop. kupuje se stolno računalo
Preskocio sam prvi post sy, pa sam pogledao njegov gdje je napisao da je integrirka...
Ali opet ti na isto dode, jednostavno se ne isplati i kompikovano je, posebno kad su stariji laptopi - jednostavno nisu za igranje
Preskocio sam prvi post sy, pa sam pogledao njegov gdje je napisao da je integrirka...
Ali opet ti na isto dode, jednostavno se ne isplati i kompikovano je, posebno kad su stariji laptopi - jednostavno nisu za igranje
Nista onda cu se morat strpit jos malo, jer namjeravamo brat i ja kupit jedan kompjuter za igranje pa :)) Javim vam kad ga uzmem da se pohvalim malo :P
Uzmi jos 1GB RAM-a, pa ce ti Assasins Creed ici bey problema!!
Uzmi jos 1GB RAM-a, pa ce ti Assasins Creed ici bey problema!!
Na 256MB Graficke ??
ram memorija: 2gb
graficka kartica:nvidia geforce 8400
procesor genuine intel cpu
operativni sistem: windows 7 32bit
Posto mi gta 4 nije hteo raditi normalno na najvecoj rezoluciji ja sam ga postavio na najmanju 800x600.
Nakon nekih 5 min meni krece auto sam da ide i odjednom kao da mi se ekran okrece. I slika mi odma postaje mutna.
Dali to ima veze sa grafickom karticom? I ako ima da li moze da se poveca nekako osim preko programa afterburner.
Pretpostavljam da nije original?
Ne znam kakve bi veze moglo imati sto ti samo auto ide s grafickom :|
Posto mi gta 4 nije hteo raditi normalno na najvecoj rezoluciji ja sam ga postavio na najmanju 800x600.
Nakon nekih 5 min meni krece auto sam da ide i odjednom kao da mi se ekran okrece. I slika mi odma postaje mutna.
Dali to ima veze sa grafickom karticom? I ako ima da li moze da se poveca nekako osim preko programa afterburner.
Nemas instaliranog patch-a, instaliraj zadnji .
Haha, sve si rekao..btw, slaba je jako grafa za tu igru..
Nema tu nikakvoga "pojacavanja" frendos, ako bi htio igrat utopi notebook i kupi si kantu.....za malo love si slozis kantu sa kojom ces moci bolje igrati nego sa notebookom (jedino ako ti prijenosnik treba za neki posao...no ne vjerujem bas).
gta 4 trazi nvidia geforce 8600 a ja imam za 200 manje ne pravi mi to veliku razliku. sta ti znaci to btw?
gta 4 trazi nvidia geforce 8600 a ja imam za 200 manje ne pravi mi to veliku razliku. sta ti znaci to btw?
By the way