Naime, iz nekog glupog razloga promjenio sam Refresh Rate na 85hz iako moj monitor/tv to ne podrzava. Problem je dakle sljedeci: Kada bootan Windowse, nisam u mogucnosti uci u Normal Mode Windowsa 7 jer je nariktano 85hz koje monitor/TV ne podrzava, ovo pisem iz SafeModea koji je normalan. Mogu li kako promjeniti taj Refresh Rate za Normal Mode Windowsa? Koristim Win7, hvla unaprijed :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime, iz nekog glupog razloga promjenio sam Refresh Rate na 85hz iako moj monitor/tv to ne podrzava. Problem je dakle sljedeci: Kada bootan Windowse, nisam u mogucnosti uci u Normal Mode Windowsa 7 jer je nariktano 85hz koje monitor/TV ne podrzava, ovo pisem iz SafeModea koji je normalan. Mogu li kako promjeniti taj Refresh Rate za Normal Mode Windowsa? Koristim Win7, hvla unaprijed :)
A probaj u safemodu obrisat display driver, zatim se probaj vratit u normal mode pa instalirat driver ponovo, onda bi moralo vratit refrest rate na 60Hz.
A možeš probat odabrat kod starta windowsa last good known configuration, a ne safe mode pa vidit hoće se startat.
Rijesio sma pomocu F8 u bootu :) Hvala svejedno :D
Rijesio sma pomocu F8 u bootu :) Hvala svejedno :D
Pa na to sam i mislio, prije početka prikaza boot loga windowsa stišćeš F8, kad ti ponudi, ne biraš start windows normaly nego last good known configuration, ali drago mi je da si riješio.