Podizanje vindovsa nije kao u prijasnjim temama

poruka: 7
|
čitano: 2.452
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

evo moj je probem kad palim komp kojem je vjerovatno pao vin a zelim instalirati linux desava se ovo pogledajte slike i unaprijed hvala i pomoc mi je bitna posto imam vazene dokumente na njemu POMOOOOCCC....... Hitno je stvarno :)

i samo se restarta i samo se restarta
a kad biram start normal desi se ovo a kad biram start normal desi se ovo
prvo se desi ovo prvo se desi ovo
a ja biram ovo repair a ja biram ovo repair
dugo ovo trece birom start normali ili nesto drugo dugo ovo trece birom start normali ili nesto drugo
Koes
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Podizanje vindovsa nije kao u prijasnjim temam

dugo podizanje sistema ti je zbog moguceg virusa ili imas puno applikacija, windows repair nije "kao u prijasnjim tememama" nego je windows nasao neku gresku (ili je nekakav virus koji si pobrao napravi neku rupu uwindowsu) kada se podize pa je pokusava popraviti, BSOD(plavi ekran) je rusenje windowsa i moze biti svasta... ako zelis sacuvati podatke odi do frenda prikljic HD na njegov komp (ja misaim da bi mogao nekako izvuci podatke ili napraviti backup) i sredi si HD i poslje ga formatiraj i stavi windows na novo... (i dobro pazi ako ides kod frenda stavljati HD da mu ne sprzis maticnu... procitaj na netu malo vise o tome...)

16 godina
neaktivan
stari dida kaže...

evo moj je probem kad palim komp kojem je vjerovatno pao vin a zelim instalirati linux desava se ovo pogledajte slike i unaprijed hvala i pomoc mi je bitna posto imam vazene dokumente na njemu POMOOOOCCC....... Hitno je stvarno :)

Najbolje skeniraj hd tune ili nekih programa na Hirensu cd bootu. Jer disk ako ima bad jer on obično ne uspjeva završi instalaciju. 

Nenad
13 godina
neaktivan

molim te dal mi mos dat link od programa i youtube ili bilokoji tutorijal a vidim kako to napravit? :D

Koes
12 godina

Teško je u Google upisati ime programa?

http://www.hirensbootcd.org/download/

http://www.hdtune.com/

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

ti jel ti razumis da se meni Win nece upali nemogu ovaj drugi program jer neman 2. os .... i sta da radim koji konkretan  savjet? nista probat cu s ovim bootcd pa cu vidit..... :D

Koes
12 godina

Neznam samo kako si onda mislio to napraviti... gledajući YT a bez programa nikako.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice