'Vecer ljudi,treba mi mala pomoc ako je ikako moguce.
Jucer navecer sam isao ugasiti kompjuter (instaliran windows 7 prof. 64bit) i dosao mi je ovaj BSOD iz naslova.
Restartao sam komp,i opet dobio isto i nisam mogao bootat windowse.
Nakon toga sam pokusao ici u safe mode,ista stvar,poslje windows 7 logo-a BSOD.... Onda sam pokusao last known conf. i sve ostale odreda do reda ... Ali,uvijek ista prica,windows logo i crash -.-"
Pokusao sam izvadit RaM (imam samo 1 keks 4 gb.) i promijenit uture,sve sam ocistio etc. Uvijek isto i nakon toga.
Nakon ovoga sam skinuo Ubuntu stavio ga s laptopa na USB i probao bootat na kompu.
Napokon sam dobio znakove zivota ! Linux radi bez problema,mogu ic na net,radit sta hocu,imam pristup HDD-u i vidim fileove (normalno nemogu nis pokrenut u Linuxu)
Napravio sam i memtest86 i nisam dobio nikakve errore.
Posto linux radi ne ostaje nista doli,software ....
Sad jeli mogu nekako bootat windowse i vidjet o cemu se radi ( sumnjam na drivere ili bad sectore na hddu,zato jer ja ne vidim sta bi drugo moglo biti ),ikako ? Stvarno nebi htjeo da reinstaliram windowse ako je to ikako moguce,imam vazne file-ove na Hdd-u a nemam ih gdje backup-at
Pa evo,ako itko zna sto bi jos mogao napraviti neka javi.
Samo da jos napomenem,kompjuter je prakticki nov,kupljen u 1. mjesecu ove godine iz Portia :D
Hvala unaprijed,nadam se da se ovo moze nekako rijesit :/

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)