Origin Account

poruka: 11
|
čitano: 2.714
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Origin Account

Meni je ukraden Origin acocunt negdje u 8. mjesecu . Odma sam polao EA-u mail . Oni su mi odgovorili negdje za mjesec dana da je najbolje da ja njih nazovem . Ali pošto svi znamo da nije jeftino zvat u englesku odlučio sam vas pitati kaj da napravim . Ja imam drugi account na kojem inam BFBC2 i betu od BF3 . A na ovom starom imam 9 igrica , uglavnom sve nove . Do krađe je došlo tako da odjednom mi nije htio ulogirati na account , rekao mi je da mi je šifra kriva , ( a nije bila kriva jer sadrži 4 znamenke koje sam svaki put kada upalim komp morao pisati ) . Na moj klik da promjenim šifru on je promjenio mail na stari mail koji je  koristio korinsnik prije mene . U biti ja sam taj račun  kupio do  korisnika dedaa  te mi je on rekao da je dobio mail da je email promjenjen na neki john godville . Molim vas pomozite mi jer mi je račun jako bitan i jako skup a nemam novaca zvati u englesku .

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 15:34 (REX500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Origin Account

Dajte ljudi kaj nitko ne znam kaj da napravim ???' Gledao sam po EA forumu i neki tip ima isti slulaj ali njemu je pomagao nekakav "dmex" , kaj je to ? On isto nije iz amerike i engleske.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Origin Account

odi na EA live chat i objasni problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Origin Account

Daj mi molim te neki link za ta jlive chat jer ga ne mogu naći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Origin Account

Probao sam live chat na drugom accountu ali nema game advisora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Origin Account

Probaj postavit pitanje u help centru EA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Origin Account

Istina, probaj objasniti na Live Chattu, imat ćeš prednost da imaš activation keyeve.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Origin Account

Iskreno ti preporučujem LIVE CHAT opciju. Moje prvo i za sad jedino iskustvo sa njima je A+.

Dobro, doduše meni nije radila igrica pa mi je operater rekao da će mi dati igru po izboru u vrijednosti moje igre koja će mi biti dostupna sve dok se problem ne riješi. Vijerujem da će oni pogledati što se tu da i vrlo vjerojatno će ti otvoriti CASE ID i njihovi stručnjaci će riješavati tvoj problem. A za poziv ti ne treba vreća novaca nego samo VOIP. Budući da se radi o iznimnom slučaju preporučujem ti neki VOIP na koji možeš uplatiti sitnih 2.50 USD, kao npr Cheap VOIP

Sretno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Origin Account

Daj mi objasni ka koju foru radi taj cheap vop i kako da sa njim kontaktiram EA .

Hvala!

15 godina
neaktivan
Origin Account

Pozdrav,molio bi za pomoc,nigdje da nadjem opciju zamjene emaila...kupio sam polovni acc i sad bi na svoj mail prebacio....

prije nekih mjesec dana sam imao istu situaciju i rijesio za 2min....da nisu nesto oni mijenjali u zadnje vrijeme?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Origin Account

Mislim da je to ocija koju izabereš ili kada se ulogiraš na njihovoj str. , pod nekom opcijom "opcije" il tak neš , ili  možda kada pališ aplikaciju origin pa na log in-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice