Meni je ukraden Origin acocunt negdje u 8. mjesecu . Odma sam polao EA-u mail . Oni su mi odgovorili negdje za mjesec dana da je najbolje da ja njih nazovem . Ali pošto svi znamo da nije jeftino zvat u englesku odlučio sam vas pitati kaj da napravim . Ja imam drugi account na kojem inam BFBC2 i betu od BF3 . A na ovom starom imam 9 igrica , uglavnom sve nove . Do krađe je došlo tako da odjednom mi nije htio ulogirati na account , rekao mi je da mi je šifra kriva , ( a nije bila kriva jer sadrži 4 znamenke koje sam svaki put kada upalim komp morao pisati ) . Na moj klik da promjenim šifru on je promjenio mail na stari mail koji je koristio korinsnik prije mene . U biti ja sam taj račun kupio do korisnika dedaa te mi je on rekao da je dobio mail da je email promjenjen na neki john godville . Molim vas pomozite mi jer mi je račun jako bitan i jako skup a nemam novaca zvati u englesku .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte ljudi kaj nitko ne znam kaj da napravim ???' Gledao sam po EA forumu i neki tip ima isti slulaj ali njemu je pomagao nekakav "dmex" , kaj je to ? On isto nije iz amerike i engleske.
odi na EA live chat i objasni problem.
Daj mi molim te neki link za ta jlive chat jer ga ne mogu naći.
Probao sam live chat na drugom accountu ali nema game advisora.
Probaj postavit pitanje u help centru EA...
Istina, probaj objasniti na Live Chattu, imat ćeš prednost da imaš activation keyeve.
Iskreno ti preporučujem LIVE CHAT opciju. Moje prvo i za sad jedino iskustvo sa njima je A+.
Dobro, doduše meni nije radila igrica pa mi je operater rekao da će mi dati igru po izboru u vrijednosti moje igre koja će mi biti dostupna sve dok se problem ne riješi. Vijerujem da će oni pogledati što se tu da i vrlo vjerojatno će ti otvoriti CASE ID i njihovi stručnjaci će riješavati tvoj problem. A za poziv ti ne treba vreća novaca nego samo VOIP. Budući da se radi o iznimnom slučaju preporučujem ti neki VOIP na koji možeš uplatiti sitnih 2.50 USD, kao npr Cheap VOIP
Sretno
Daj mi objasni ka koju foru radi taj cheap vop i kako da sa njim kontaktiram EA .
Hvala!
Pozdrav,molio bi za pomoc,nigdje da nadjem opciju zamjene emaila...kupio sam polovni acc i sad bi na svoj mail prebacio....
prije nekih mjesec dana sam imao istu situaciju i rijesio za 2min....da nisu nesto oni mijenjali u zadnje vrijeme?hvala
Mislim da je to ocija koju izabereš ili kada se ulogiraš na njihovoj str. , pod nekom opcijom "opcije" il tak neš , ili možda kada pališ aplikaciju origin pa na log in-u