- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje gledas opterecenje?
Pozdrav forumasi pojavio se problem od jutros opterećenje ne pada ispod 50%,skenirao sam računalo sa svim mogućim alatima i antivirusima,što da radim evo slika TAskMAnagera
Windows Task Manager je loš i nepregledan,
tu očerupanu sirotinju zamjeni sa System Explorer pa onda pronađi problematičan proces i nema problema sve ostalo imaš na dolnjem linku.
Gdje gledas opterecenje?
Ako sam stavio sliku TaskManagera logicno da gledam u njemu...LOL koje pitanje 
Pozdrav forumasi pojavio se problem od jutros opterećenje ne pada ispod 50%,skenirao sam računalo sa svim mogućim alatima i antivirusima,što da radim evo slika TAskMAnagera
Windows Task Manager je loš i nepregledan,
tu očerupanu sirotinju zamjeni sa System Explorer pa onda pronađi problematičan proces i nema problema sve ostalo imaš na dolnjem linku.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/microsoft-o-task-manageru/120707.aspx?page=0&jumpto=2359766&sort=asc&view=flat
Problem stvara "Spooler SubSystem App" kliknem završi proces sve ok nakon restarta opet isto,što da radim?..
Problem stvara "Spooler SubSystem App" kliknem završi proces sve ok nakon restarta opet isto,što da radim?..
MSCONFIG, ubij ga na startupu..
MSCONFIG, ubij ga na startupu..
Nema ga pod takvim nazivom nigdje...
Evo ovo sam našo guglajuči:
"Spooler" is the print spooler. Required for printing, nothing else. Restart the computer if you haven't. If that does not fix it, update any print drivers you are using to the latest versions, also make sure your running windows updates. If that fails, Delete and reinstall any printers you are using, along with the drivers.
Po tome printer stvara probleme, čak je netko napisao da ima neki fajl koji čeka printanje i da jednostavno treba obrisat print cue iliti dokumente koji čekaju printanje.
Probaj...
jel koristiš printer?
jel koristiš printer?
Ne.
ugasi mu servis
start-run-services.msc - ok - nađi servis printer spooler i desni klik na njega - properties - stavi na disabled pod startup type i gore lijevo stop services
edit:nisam ni gledao link iznad,no to je to,ako to ne radi.. ne znam
HVALA vam svima na trudu problem je riješen...
Prosvjetli nas.
Prosvjetli nas.
Slažem se, voljeli bi znati kako si riješio problem. Hrpa je ljudi koji traže pomoć a kad riješe stvar ko vas iliti nas j......
Evo da vas prosvijetlim sve je napisano na stranici http://www.fileinspect.com/fileinfo/spoolsv-exe/ ali opet hvala za trud--