NSIS error

poruka: 9
|
čitano: 5.870
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NSIS error

vako ljudi, kad pokusavam instalirati curse client, ili google chrome javlj mi NSIS error - error lunching installer. Trebam pomoc i to pod hitno. Windowsi su instalirani jucer, imam avg 8.5 i spybot od antivirusa i sl gamadi, internet takodjer radi savrseno, ocistio sam temp i ostalo smece sa ccleanerom koji mi nikad nije radio probleme, i sad vise nezz sta da radim. Pomoc!

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NSIS error

evo ti link  http://nsis.sourceforge.net/Why_do_I_get_NSIS_Error
taj CCleaner i nije baš specjializiran za registar..
skini si glary registry repair s njihove stranice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NSIS error
seneka kaže...

evo ti link  http://nsis.sourceforge.net/Why_do_I_get_NSIS_Error
taj CCleaner i nije baš specjializiran za registar..
skini si glary registry repair s njihove stranice

napravio sam sve s te stranice vec prije i nije pomoglo,   a ccleaner i nije bas za registar znam, probat cu taj program koji reko.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
NSIS error

evo skinuo i probao pokrenuti i kaze error - the system cannot finf the file specified. WTF!??!!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NSIS error

znači možeš skinuti,a ne možeš instalirati ništa?i,jesi instalirao nešto od nvidie.pa ti se uvalio njen firewall...greška u windowsowom installeru..
imaš još nešto u rezidentnoj zaštiti osim AVG-a..spybot možda..?
 edit :inače.. ako već imaš nešto osim antivirusa,trebao bi imati malwarebytes free(nema rezidentnu zaštitu) za povreneni scan..ili eventualne probleme...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 21:34 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

znači možeš skinuti,a ne možeš instalirati ništa?i,jesi instalirao nešto od nvidie.pa ti se uvalio njen firewall...greška u windowsowom installeru..
imaš još nešto u rezidentnoj zaštiti osim AVG-a..spybot možda..?
  edit :inače.. ako već imaš nešto osim antivirusa,trebao bi imati malwarebytes free(nema rezidentnu zaštitu) za povreneni scan..ili eventualne probleme...

pa napisao sam ti imam avg i spybot search and destroy, od nvidie imam samo driver za grafu, win installer nezz kak greska moze bitprije je radilo, sa identicnom verzijom instaliranom, instalirati mogu neke stvari, a neke ne, a skinuti mogu sve bez problema, sad mi je odjednom pocelo za chrome javljati installer error 103 (???).

17 godina
neaktivan

Jel' ti account name ima č, ć, š, đ, ž ili slično? Na googlu piše: "installer error 103 - probably due to account name containing Unicode characters"

17 godina
neaktivan
Tom69 kaže...

Jel' ti account name ima č, ć, š, đ, ž ili slično? Na googlu piše: "installer error 103 - probably due to account name containing Unicode characters"

..da,to u konkretnom slučaju navode kao moguć uzrok..
ovdje 
a što se tiče nsis error općenito, uglavnom se spominje neispravan/nepotpun installer.. kao posljedica loše instalacije,greške na disku ili virusa..

13 godina
neaktivan
NSIS error

I?? Imali tko rjesenje za ovaj problem
I ja imam ovaj problem, npr. kad zelim instalirati neki softwer, kaze "NSIS error" i ispod toga pise "Cant open self "

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice