Nepoznate datoteke za skeniranje?

poruka: 4
|
čitano: 1.620
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Pozdrav ljudi, nisam tocno ni siguran u koji pdf ovo prilada pa cu napisati ovdje, naime, moram mailom poslati rendegnske snimke osiguranju, (po novom vise ne dobivas fizicku sliku vec slike bolnice izdaju na cdovima.) Na cdu postoje neke cudne datoteke, ne znam kojim prog i kako se uopce otvaraju (pogledati sliku u privitku), poslao sam to no dobio sam odgovor "RTG slike skenirane poslati iskljucivo putem maila", kako da skeniram te datoteke ili sta vec da radim s njima?

zivot svoj, ljubav svu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nepoznate datoteke za skeniranje?

klasicne autorun, ini i ostale datoteke nastale kod przenja cd-a.

kopiraj taj PDF na komp/laptop i posalji.

Saćemi Bill Gayts ćitat muesli preko ugrađženog ćipa
16 godina
odjavljen

Ako je u PDF-u vidljiva snimka, onda možeš poslati PDF, u protivnom, neke bolnice daju samo u formatu rađenom baš za to, ali onda dobiješ i viewer. 

Ako su u PDF-u upute ili nešto treće, onda pokušaj sve zipati i provjeri s njima da li mogu tako pristupiti ili napraviti export iz viewera, a kao zadnja solucija screenshot.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nepoznate datoteke za skeniranje?

-zdravstvo ima svoje app, na mediju ti je player/viewer, tj to možeš sve iz app .. tj možda možeš, tad se nudi npr save-export itd .. ako nema snalaženje kao prntscr.

-ovisi kako je napravljeno, koja generacija, npr možda flash koji je mrtav, možda nešto kao html ovisno o ie-browseru ili .net 2-3.. tj pokreneš i vidiš, ako javi grešku znaš što fali itd. (ne čuditi se ako ne radi iz prve, npr autostart je odavno disebliran zbog sigurnosti + nova računala nemaju cd-dvd ..).

-pdf je lako kreirati-stvoriti, npr instaliraš kao printer-driver (i već imaš..), naravno to je preporučljiv fileformat za razmijenu, tj ovisi što sve druga strana prihvaća, slike-jpg ili word..

edit: u 'najgorem' slučaju, printaš i tad s tim papirom radiš dalje, npr skeniranje (ali to znači da moraš imati printer + skener..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2021 21:52 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice