Danas sam za desktop pc kupio wi fi adapter D-Link DWA-131. Windows nije automatski skinuo drivere iako je to uključeno u postavkama. Na stranici proizvođača sam skinuo drivere i instalirao. Ipak za adapter u device manageru piše da nema drivere instalirane. Potražio driver preko windows updatea, opet nakon instaliranja updatea piše da wi fi adapter nema drivera. Prepoznaje ga device manager i piše koji je model adaptera, ali piše no driver available. Nije mi jasno. Na stranici proizvođača piše da podržava win 10 i piše da ima drivere za win 10 koji koristim. Također piše da treba skinuti drivere za pravu reviziju adaptera, što am i učinio. Revizija E. Ali jednostavno ne želi wi fi raditi i piše nema drivera.
Nepostoječi driveri za wi fi adapter
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.588
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj isključiti driver signature verification pa onda instaliraj te koje si skinuo.
Držiš shift i klikneš na restart u start meniju pa kad ti se otvori onaj menu biraš troubleshoot i onda kad ti ponudi izbor biraj to, mislim da je pod broj 6 (ne, ipak 7)
Probao sam to. Nije ništa napravilo. Ali uspio sam. Skinuo drivere sa d link australske stranice i rade odmah. iz nekog razloga glavni site mi nije dao dobre drivere. Spojio komp na smartfon preko wi fia da koristim mobilni net na kompu i sve šljaka.
Imam točno taj adapter i isto je bila zajebancija s driverima. Verzija koja radi je
DWA-131_REVE_DRIVERS_v5.12b02