Nepostoječi driveri za wi fi adapter

poruka: 4
|
čitano: 1.588
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Danas sam za desktop pc kupio wi fi adapter D-Link DWA-131. Windows nije automatski skinuo drivere iako je to uključeno u postavkama. Na stranici proizvođača sam skinuo drivere i instalirao. Ipak za adapter u device manageru piše da nema drivere instalirane. Potražio driver preko windows updatea, opet nakon instaliranja updatea piše da wi fi adapter nema drivera. Prepoznaje ga device manager i piše koji je model adaptera, ali piše no driver available. Nije mi jasno. Na stranici proizvođača piše da podržava win 10 i piše da ima drivere za win 10 koji koristim. Također piše da treba skinuti drivere za pravu reviziju adaptera, što am i učinio. Revizija E. Ali jednostavno ne želi wi fi raditi i piše nema drivera.

Prosječno glup.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Nepostoječi driveri za wi fi adapter

Probaj isključiti driver signature verification pa onda instaliraj te koje si skinuo.

Držiš shift i klikneš na restart u start meniju pa kad ti se otvori onaj menu biraš troubleshoot i onda kad ti ponudi izbor biraj to, mislim da je pod broj 6 (ne, ipak 7)

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 19:28 (fer-de-lance).
9 godina
Re: Nepostoječi driveri za wi fi adapter
fer-de-lance kaže...

Probaj isključiti driver signature verification pa onda instaliraj te koje si skinuo.

Držiš shift i klikneš na restart u start meniju pa kad ti se otvori onaj menu biraš troubleshoot i onda kad ti ponudi izbor biraj to, mislim da je pod broj 6 (ne, ipak 7)

Probao sam to. Nije ništa napravilo. Ali uspio sam. Skinuo drivere sa d link australske stranice i rade odmah. iz nekog razloga glavni site mi nije dao dobre drivere.  Spojio komp na smartfon preko wi fia da koristim mobilni net na kompu i sve šljaka.

Prosječno glup.
10 godina

Imam točno taj adapter i isto je bila zajebancija s driverima. Verzija koja radi je

DWA-131_REVE_DRIVERS_v5.12b02

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice