Neobičan virus

poruka: 7
|
čitano: 804
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Neobičan virus

Nedavno mi je brat prčkao po kompu i skidao neakve gluposti. Skeniramo sam hard s SpyBot-om i uvijek nadje Adware.C. Svaki put ga pobrišem, ali opet kad slijedeći put skeniram opet ga nađe. Avast, AVG, Avira, Malwarebytes nisu ništa našli. Jučer sam primjetio čudne procese u task manageru, ins40FE.tmp a ime je Protection. Neznam što da radim sad, da rušim winse i opet instaliram.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Neobičan virus
skeniraj iz safe modea
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
skeniraj iz safe modea

Probat cu s Malwarebytes i Kaspersky-em pa javim onda.

BTW da skeniram s onim Hijack This! ???

16 godina
neaktivan
Neobičan virus

Ako ti je problem reinstalirati windowse onda digni neki live linux usb i obriši sve čudne i nepoznate fileove na računalu. Dakle ručno.

Ili pak odi na ovaj link http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system i skini .iso file i zaprži ga na DVD i bootaj s njega. Avira bi trebala to sve poskenirati.

Imaš ovdje mini tut o tome..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neobičan virus

Skenirao sam s SpyBot-om i safe modu i našao mi je neš "Zedo" u browseru, valjda neki tracking cooky.i neam pojma. Skenirao sam i sa Kasperskyem i sve je čisto. Čudno kad sam  bio ugasio taj proces ins40FE.tmp, nije se više pojavljivao . BTW ako budem rušio WInse, mogu sam bootat s CD-om i tam u WIndows instaliaciji formatirat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 12:27 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Neobičan virus

Pa ako ti Kaspersky nije ništa javio onda nemaš viruse na PC-u. Kaspersky je jedan od najboljih antivirusnih programa, koje sadrži sve napredne funkcije za nadzor računala. Ima čak i napredne metode provjere računala svojim posebnim algoritmima. Jedina mana mu je ako uključiš sve te opcije uspori ti se rad računala, ali ne previše.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Pa ako ti Kaspersky nije ništa javio onda nemaš viruse na PC-u. Kaspersky je jedan od najboljih antivirusnih programa, koje sadrži sve napredne funkcije za nadzor računala. Ima čak i napredne metode provjere računala svojim posebnim algoritmima. Jedina mana mu je ako uključiš sve te opcije uspori ti se rad računala, ali ne previše.

Čuj download-ao sam Trial {#}, neznam jel ima razlika izmeđđu tog Trial-a i Full verzije. Proces ins40FE.tmp se više nije pojavljivao, neznam što je to uopće bilo, keylogger, troyan?? 

EDIT- Možda je DRM od igre Jurrasiick park, jer je brat nesto skidao, a pisalo mu je BUY FULL VERSION of game, tak nes...?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 13:34 (Bera).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice