Zdravo, prije par sati sam odlučio da pogledam temperature generalno pošto u zadnje vrijeme to i nisam previše pratio. Eh sada u HWMonitoru ima par očitavanja koja se vezuju za procesor.
Očitavanje CPUTIN mi pokazuje dosta visoke temperature procesora u idle, dok drugo očitavanje za procesor pokazuje dosta manje temperature. Sad ne znam da li su ova očitavanja tačna, ili jedno nije? U speedfanu mi isto tako pokazuje CPU temp oko 50C u idle. Na slikama se vidi razlika u temperaturama između CPUTIN i u drugom očitavanju kod AMD FX-6300.
Radio sam očitavanja i u speccy-ju , koji pokazuje temperaturu oko 33C na Idle.
Procesor : Amd fx 6300 3.5 ghz (nije OC)
Matična : 960GM-VGS3 FX
Ram : 8 gb ddr3 kingston
Psu: 600W Chieftec Smart GPS 600A8
Ako može neko samo da mi kaže koja temperatura bi trebala biti prava, a koju da izignorišem? Hvala unaprijed.

i zato Core temperature kod AMD procesora uopče ne treba niti gledat.Temperatura njegovog procesora nikako ne može bit 29 stupnjeva, to neče ič niti u klimatiziranom prostoru a bez klime zna se kako to ide.Ako ima lošu ventilaciju kučišta(brzo rješenje je skinut stranicu na kučištu), pa još ako procesor hladi loš AMD stock CPU hladnjak=51 stupanj je potpuno realna temperaura.Kaj se tiče FX-6300, njegova maksimalna preporučena radna temperatura iznosi 70 stupnjeva.