E ovako instaliro sam jicer windows xp sp3 i kad sam polusao otici na internet nije mi hijelo podici stranicu... zatim sam otisao na device menager i pogledao dali mi fale drajveri za lan i vidio sam da su ta lan instalirani ali nisu za zvucnu. zatim sam ukopcao svoje racunalo nasao drajvere za zvucnu i instalirao pomisleci da ce mi to rijesiti problem konekcije s internetom, ali mahuna nista od te ljubavi evo do sad se mucim s tim pokusao sam sa drugim drajverima nece da prihvati probo sam pisati ip adresu nece ni to neznam vise sta da radim zato molim vas za pomoc... adapter od mrezn e kartice je integriran i drajveri koje mi je windows dodijelio i koje sad koristim su:sis 900 pci fast ethernet. btw maticna ploca je asrock P4S61... ljudi pomagajte moram sestri sutra racunalo poslati ;D
Ne radi internet POMOC
- poruka: 7
- |
- čitano: 6.550
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze sad to na Hrvatskom i s nekim smislom?
covijece budan sam dva dana neznam kako se zovem a kamoli kakav smisao da dodam na ovo gore sto sam napisao
jesam reinstalirao sam s tim drajverima i nista nisam uspio...
Gle prijatelju uradi ovo ak nisi rješio problem:
1) Ubaci CD od tvoje matične u Ladicu Odbij izlazom auto Install
2) Click lijevim mišem na Moje Računalo pa opcija Manage pronađi unutra svoju postojeću LAN mrežnu karticu
3) Click Update Driver na njoj i odaberi ako treba opciju update driver For CD ili tako nešto
4) CD će samo odjednom pokrenuti odgovarajuće drivere i kopirati ih ne diraj u tom trenutku ništa
5) Poslje će nakon kopiranja važnih dravira na računalo u System 32, računalo tražiti restart prihavti ga a ako ga on ne
ponudi svakako ručno restartaj računalo i to je to ako ni to ne pomogne morat ćeš napraviti čistu instalaciju win xp nažalost.
U većini slučaja ovo uvjek pomogne mene je isto zezala intergrirana lan karta sa istim modelom matične kao u tebe ja samo to napravio
i sada sve super radi uz naravno korake koje sam ti opisao.
hvala vam puno na pomoci uspio sam ;)