Ne radi all programs

poruka: 6
|
čitano: 811
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne radi all programs

prije pol sata sam htjeo pokrenut jedan program i kad sam otishan na Stara-All programs- (program) i zacuo se bib slican ukljucivanju USB-a ili iskljucivanju

reko nesto se posemerilo, sada odem na start i dogodi se ovo na slici a sad mi nece u opce otvorit all programs i da ovo nisam ja zacrnio to je tako cijelo vrijeme

virus ili? virus ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 16:41 (kinfa85).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne radi all programs

Banalno ali: Jesi probao restartirat kompjuter?

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Ne radi all programs

...najjednostavnije bi bilo napraviti system restore...virusna provjera sa Malwarebytes se podrazumjeva...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 16:54 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne radi all programs

Izgleda kao virus.

• Koji antivirus koristiš?
  • Koji program si pokretao? Odakle si skinuo taj program?
  • Da li se nešto promijeni ako prijeđeš mišem preko tog crnog ili klikneš na to?
  • Otiđi u mapu C:\WINDOWS\Media i pogledaj da li je bio jedan od tih zvukova.

Odgovori na gornja pitanja da možemo dalje.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
15 godina
neaktivan
Ne radi all programs

koristim Malwarebytes' -sad skenirah i nista nije nashao, takodjer i SUPERAntiSpyware Free Edition- nista ne identificirah od antivirusnog koristim KIS2010... i sad se spojih sa remote desktopom preko lapa i sad ovo sto je bilo crno je prozirno :) idem ga restartat al me zanimalo da nije neki veci problem je sam to vec par puta vidio al prodjem mishem i onda se vrati u normalu pogotovo kad ga refresham recimo desktop... i da kad cliknem na bilo sta recimo Run,search i onda mi ponudi da mi napravi shortcut na d3esktop

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 17:27 (kinfa85).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne radi all programs

problem rjesen obicnim restartom nakon skeniranja... ali samo me zanimalo, zasto se to pojavilo jer sam to obicno znao vidjet nakon igranja igrica, nekih aplikacija ili tako neceg, ali komp je bio upaljen 20 min i samo sam surfao firefoxom, znaci nista zivo nisam instalirao, nista igrao niti radio osim surfanja i onda mi se do pojavi pa mi nije bilo jasno... i jos uz to sam za prtscr morao paint pokretat iz cmd-a jer klikom na run... me pitao dal hocu shortcut, svasta

u svakom slucaju hvala na trudu...

moze lock +smece

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice