Ne mogu startat igru

poruka: 8
|
čitano: 784
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ne mogu startat igru, a super igra

Uredno sam instalirao NBA 2004, barem skoro uredno jer sam dobio info kako mi na WIN 7 fali neki Macrosoft media flash player (ima li ga for free?)

Stavim pravi CD ROM, nbr.2 da pokrene igru, pa mi javi da to NIJE PRAVI i da stavim drugi {#}

Inače na XP-u ova igra je radila i više nego O.K.

Any advice?

0 0 hvala 0
12 godina
Ne mogu startat igru
Jes ti siguran da ta igra uopce moze na win7
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Ne mogu startat igru, a super igra
robertini kaže...

Uredno sam instalirao NBA 2004, barem skoro uredno jer sam dobio info kako mi na WIN 7 fali neki Macrosoft media flash player (ima li ga for free?)

Stavim pravi CD ROM, nbr.2 da pokrene igru, pa mi javi da to NIJE PRAVI i da stavim drugi {#}

Inače na XP-u ova igra je radila i više nego O.K.

Any advice?

macromedia flash player je sada adobe-flash player jesi probao skinut zadnji flash player ( i da li imas uopce flash player instaliran) i pokrenut igru u compatibilty mode-u?

15 godina

Imam, morao sam ga stavit da igram bar Criminal Case na Faceu

A-ha, to je ta promjena, kako se pokreće u tom modu??

A za raniju poruku, dobra ideja, ali instalacija je bila skoro u redu. Zbog novih WIN moram i bluetooth usb promijeniti

17 godina
neaktivan
robertini kaže...

A za raniju poruku, dobra ideja, ali instalacija je bila skoro u redu. Zbog novih WIN moram i bluetooth usb promijeniti

Desni klik na shortcut, properties, compatibilty, "Run this program in compatibilty mode for:" - i tamo probaj selektirat win xp sp3

15 godina
buky kaže...
robertini kaže...

Desni klik na shortcut, properties, compatibilty, "Run this program in compatibilty mode for:" - i tamo probaj selektirat win xp sp3

Sad sam zbunjen, ja nemam više ovaj XP SP(imao sam čini mi se dvojku) već 2 tjedna

Jel moguće da je baš problem u novim WIN, što ću kad sad imam sedmicu??

Negdje sam čitao da je netko instalirao staru igru na novije WIN i valjda je šljakala

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 16:04 (robertini).
17 godina
neaktivan
robertini kaže...
buky kaže...
robertini kaže...

Sad sam zbunjen, ja nemam više ovaj XP SP(imao sam čini mi se dvojku) već 2 tjedna

Jel moguće da je baš problem u novim WIN, što ću kad sad imam sedmicu??

Negdje sam čitao da je netko instalirao staru igru na novije WIN i valjda je šljakala

Nije mi jasno uopce sa kojeg operativnog sad pokusavas pokrenut igru, ovo sve sto sam ti ja gore rekao je moguca solucija za win 7, nebitno je koji service pack imas instaliran nas sedmici kada pokusavas runat igru preko compatibilty mode-a(skini i instaliraj zadnji SP1 ako se ne varam,  jer upgrade i zakrpe ne rade na 7 RTM bez SP-a(MS ukinuo support)), to je opcija u Windows operativnom sustavu za kompatiblnost i scale-anje stare aplikacije koja nije podrzana za rad na novijem OS-u

15 godina

O.k., probat ću tako

haha, sad sam tebe zbunio, na win 7 sad pokušavam

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice