Evo ovako moj problem je sto mi nece da ocita memory kartice i dvd/cd medije na laptopu,da nije do drivera ili nesto u control panelu(device manageriu) traba nastimat,,....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pomoglo bi kada bi rekao koji je to laptop - stariji, noviji model.
čitač memorijske kartice koji se spaja u usb? da li je isproban na drugom pc-ju?
da li neće čitati bilo koji dvd/cd ili samo određene? uđi u bios i pogledaj da li je tamo prikazan dvd čitač.
pa model je acer aspire 5100,citac memorijske je ugradjen u laptop,.......ne cita nijedan dvd/cd medije
da li je čitač prikazan u my computr, biosu?
dakle, problem nije softwerski nego hardverski. s obzirom da imaš laptop, ne vjerujem da su mu se kablovi i kontakti poremetili (što se zna dogoditi na desktop pc-ju)..koliko ti je star taj laptop, imaš li još garanciju?
probaj bootati s CDa, windows install ili bolje, neku liveCD verziju... ako radi onda je soft kvar.
jer je mala šansa istovremenog kvara...
Ma nemoguce da se odjednom zeznulo sve,....mislim da je kvar softverski,....moozda treba nastimat u BIOS-u ili nekaj drugo,.....budem videl
Imao sam slican problem prije 2 godine... na kraju sam kupio novi laptop jer na servisu nisu mogli popraviti bez 1500 kuna...
lol...
Imao sam slican problem prije 2 godine... na kraju sam kupio novi laptop jer na servisu nisu mogli popraviti bez 1500 kuna...
lol...
ok..sad si me malo prepao,..vidjecu u servisu sta mogu da naprave
Očisti glavu čitača suhom mekanom vatom i sve će raditi...