MW2 na probook 4525s

poruka: 5
|
čitano: 1.358
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
MW2 na probooku 4525s XP SP3 ILI 7 X64 SP1

Imam jedno pitanje, jel bi imalo razlike igranje modern warfare 2 na laptopu HP ProBook 4525s, samo u jednom slučaju instaliran XP X32 SP3, a u drugom 7 X64 SP1.

Ovo je konfiguracija laptopa:

Athlon X2 P360 2.3GHz

3GB DDR3 RAM 1333MHz

Ati Mobile Radeon HD5470 1Gb, vanjska grafička 512MB svoje memorije + 512MB iz rama.

HDD 320GB SATA.

Disk je defragmeniran sa auslogic defragom, sve počišćeno ccleanerom, isključene sve, ama baš sve nepotrebne gluposti u windowsu 7(AERO i ostala sranja).

Igram rezoluciju 1280*720 jer mi je na toj rezoluciji slika preko cijelog ekrana, na manjim rezolucijama su krajevi odsječeni (desno i lijevo jer je ekran 16:9).

AA, GLOW su isključeni, detalji su na normal, Soften smoke edges je OFF, shadows je off.

Igra radi dosta OK, nekada zna malo na djelić sekunde zapet, kao trzaj.

Sada me zanima jel to zbog windowsa 7 ili grafičke laptopa.

Bezveze mi je brisat 7 ako to ništa ne pomaže kod igranja, a inače radi kao sat, bez grešaka.

Pa molim one iskusnije koji se malo više kuže u to.

Koji bi se detalji i rezolucija mogli igrat na ovom laptopu itd.? Neke preporuke molim u vezi toga.

Ne igram ja to često, možda ni sat vremena dnevno, tako kad se dojde s posla malo da vrijeme prođe.

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MW2 na probook 4525s

laptop definitivno nije za igrice,,,nista se ne isplati brisat

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: MW2 na probook 4525s
Pcnoob123 kaže...

laptop definitivno nije za igrice,,,nista se ne isplati brisat

A jeb... ja već odavno stavio XP SP2 lite (600MB instalirno, sve izbačeno) svoju verziju i sada radi kao sat, igram sada COD7 Black Ops i radi bez problema, rezolucija 1280*720, AA je 4x, shadows je na ON, glow je na ON, Detalji na normal. Pokazuje 90 fps.

Više nema nikakvog štekanja, stavil sam i rezoluciju 1366*768 i sve na extra i opet radi bez problema, ima oko 60 FPS. Brzo loada igru, nema zapinjanja ni kad pada kiša ni kad ima dima.

Kod Modern Warfare 2 isto, kupio orginal igru instaliral i leti, laga nema. Ping je 35.

Malo si se zaje..... {#}

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 19:04 (Valentin17).
16 godina
neaktivan
MW2 na probook 4525s

Možda nisam "expert", ali, na mojoj Toshibi sa 310M Nvidiom, u postavkama ima opcija da ti GPU razvuće sliku preko cijelog ekrana... Pa možeš igrati na 1024x768 što u mome slučaju an 13" izgleda sasvim solidno...

Probaj naći u Ati Panelu nešto takvo...

0 0 hvala 1
15 godina
Re: MW2 na probook 4525s
vikec kaže...

Možda nisam "expert", ali, na mojoj Toshibi sa 310M Nvidiom, u postavkama ima opcija da ti GPU razvuće sliku preko cijelog ekrana... Pa možeš igrati na 1024x768 što u mome slučaju an 13" izgleda sasvim solidno...

Probaj naći u Ati Panelu nešto takvo...

Ma nema potrebe, sada na ovoj rezoluciji 1280*720 radi bez problema, slika ide preko cijelog ekrana i nije rastegnuta.

Da istina je da kad postavim manju rezoluciju od ove slika je na krajevima odsječena, ali kad se postavi viša rezolucija slika ide preko cijelog ekrana i više ne zapinje ništa.

Ovo zapinjanje je moralo imat nekakve veze sa Windowsom 7, sada kad je gore XP SP2 sve radi i na rezoluciji 1366*768 koja je orginalna rezolucija za ovaj laptop, ali za takvom rezolucijom nema potrebe, na rezoluciji 1280*720 slika ide preko cijelog ekrana, nije razvučena i radi super.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice