MSN problem

poruka: 4
|
čitano: 1.702
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MSN problem
pitanje

naime nije zapravo neki msn problem..

samo je to sto mi se prije mjesec dana pojavila poruka usred razgovora...

tipa.. da je fajl u koji se sprema razgovor prepun ili tako nesto... i ja sam slucajno kliknuo da se pobrise i postavi novi prazan...

nije mi tada trebao taj fajl...

no sada... kad sam vec sve pobrisao iz smeća... trebam jako jako taj history sa svojim kontaktom..

jako mi stvarno treba.. i od velike vaznosti mi je...

pa pitam dal netko zna dali msn sprema te razgovore na svoj glavni server i dal postoji neka mogucnost da vratim to...

ako nemoze od msn...

dali postoje neki recovery programi kojim bi to mogao povratit... ili nesto trece...

molim vas za pomoc jer mi je to jako vazno.. .:D

hvala unaprijed... =)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MSN problem

Ako Microsoft i čuva logove pristup njima sasvim sigurno nije moguć bez sudskog naloga. Kada ti je MSN prijavio da je fajl prevelik također ti je ponudio mogućnost arhiviranja i te arhive bi se trebale nalaziti negdje u My Documents/My Received Files direktoriju ako se ne varam. Ako nisi odabrao arhiviranje nego stvarno obrisao sadržaj fajla sumnjam da ga možeš vratiti jer pretpostavljam da su Windowsi novi file snimili na isto mjesto. Postoji nekoliko programa koji ti mogu vratiti obrisane podatke (ne znam napamet ni jedan, google helps) ali ovisno o vremenu koje je prošlo postoje šanse da je nemoguće vratiti bilo što od tih logova.

Možda kontakt ima logove? Iako nemam riješenje za ovaj problem preopručio bih korištenje www.msgplus.net dodatka za MSN koji proširuje mogućnosti logova (i besplatan je, NEMOJ instalirati AdWare kad te pita pri instalaciji za support).

music is my first love and will always be my last
17 godina
neaktivan
MSN problem

Daj probaj instalirati TuneUp, on ima opciju ako se ne varam TuneUp Undelete pa pokušaj vratiti taj fajl, ako bude in Good condition onda ces ga i moći vratiti.

The world is mine....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN problem

Probaj sa BadCopy. Jedini problem je što nije besplatan pa ne znam koja su ograničenja u trailu

http://www.jufsoft.com/badcopy/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice