Monitor odlazi u stand-by nakon 2-3 minute

poruka: 15
|
čitano: 2.134
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Some nasty shit

Evo ovako: dok upalim komp, on fino normalno radi neko vrijeme, a onda se nakon minutu-dvije-tri ugasi. tj, ne ugasi se nego monitor ode na "standby" a sve tamo ostalo dolje radi (zapravo je problem samo u tom sto monitor ko da misli da se komp ugasio xD)

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Some nasty shit

Koju matičnu imaš, znam da se to događalo kod asusovih matičnih ploča(svjedok sam tome)

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Some nasty shit
BORN kaže...

Koju matičnu imaš, znam da se to događalo kod asusovih matičnih ploča(svjedok sam tome)

imam MSI, tip MS-7260
|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan

A jesi pogledao postavke monitora u Power Management-u? Ako ti se gasi za vrijeme rada na računalu onda nije to..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

A jesi pogledao postavke monitora u Power Management-u? Ako ti se gasi za vrijeme rada na računalu onda nije to..

ma da, meni se gasi za vrijeme rada... onda moram pol sata pokusavat sa resetiranjem i ko zna cim sve ne da se upali..
17 godina
neaktivan

nitko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mora neki vrag biti ili na matičnoj ili na grafi. Kada ti se to počelo pojavljivati?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor odlazi u stand-by nakon 2-3 minute

Ja bih rekao da je do windows-a..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
jesi pogledo kaj je namjesteno u POWER OPTIONS?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
jesi pogledo kaj je namjesteno u POWER OPTIONS?
 ma jesam tamo nema problema... nego, to se pocelo pojavljivati prije nekih... mjesec dana, a novu grafulju sam kupio prije... oko 2 mjeseca
17 godina
neaktivan
dali ti se to desava i u safe modu?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina

Koja grafulja?

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan

eee safe mode jos nisam probo, grafulja ATI Radeon HD 3450

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jesi probao da stavis neku drugu graficku (od frenda) ,a koji je monitor ?
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
jesi probao da stavis neku drugu graficku (od frenda) ,a koji je monitor ?
 hmmm nisam probo, monitor Samsung SyncMaster 932B (1280x1024)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice