Mjenjanje ikone

poruka: 9
|
čitano: 1.653
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Mjenjanje ikone

Imam jedan program na kompu i kad idem desni klik na njega nemogu promjeniti ikonu. Može li mi netko preporučiti ime programa s kojim mu mogu promjeniti ikonu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mjenjanje ikone
DisplayGuy kaže...

Imam jedan program na kompu i kad idem desni klik na njega nemogu promjeniti ikonu. Može li mi netko preporučiti ime programa s kojim mu mogu promjeniti ikonu?

Kojem to prog. ne možeš ikonu promjenit?

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
14 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Postoji ti library icon changer, to ti je za mjenjanje ovih icona u libraryu, i imas IconPack installere, koji ti promjene ove ikone koje nemozes direktno promjenit, pa si malo pogledaj, za drugo neznam.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
13 godina
protjeran

library icon changer neradi ništa, iconpack installer nemam pojma što j to, skinuo sam i ima samo slika niša više.

14 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

library icon changer neradi ništa, iconpack installer nemam pojma što j to, skinuo sam i ima samo slika niša više.

Kako ne radi ništa? Meni najnormalnije mjenja ikone za documents, music,pictures i video.

A iconpack insttaler trebao bi dobit install.cmd i jos par fileova i kad pokrenes install.cmd on ti sve instalira.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
13 godina
protjeran

Treba za 1 program koji je skinut sa neta da mu promjenim ikonu. Nikakve dosuments/pictures/video itd.

14 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Treba za 1 program koji je skinut sa neta da mu promjenim ikonu. Nikakve dosuments/pictures/video itd.

E za to neznam, sry.

16 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Pa napravi novu ikonu na desktopu: Desni klik ->  new -> shortcut -> navedi lokaciju tog programa npr: "C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\WINWORD.EXE"

- i stavi ikonu koju želiš.

13 godina
protjeran

i kad se pokrene opet dava onu default ikonu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice