Ne znam spada li ovo pod temu hardware ili software ili nešto između, pa se unaprijed ispričavam...
Crkla mi je matična pa sam složila novu konfiguraciju (nova matična, grafička, ramica, procesor, sve novo osim hdda!) i sad bih rado taj stari hard stavila u tu novu konfiguraciju, a da ne moram instalirati ponovno windows 7.
Zapravo mi nije do Windowsa, to lako instaliram opet, već me više zanima mogu li spasiti podatke (slike, neke dokumente i to) sa harda prije nego ga formatiram i spucam na clean install opet.
Nudi se na netu dosta programa ali za sve je potrebno da ti prethodno radi windows pa se malo igraš u command promptu.
Možda mi windows 7 bez problema legne na novu matičnu ali čisto sumnjam, to bi bilo lutrija (stari chipset je intelov p43 a novi isto intelov Z97).
Ako znate kako da spasim podatke ili još bolje - da ne moram uopće ponovno instalirat Windowse, jamčim vam svoju doživotnu zahvalnost i a možda i pivo :D

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...