Imam problem. Kad se pokušam prijaviti messenger mi javi grešku (slika1). Kad stisnem "Otklanjanje poteškoća" javi mi da ip adresa nije valjana (slika2). Zatim kliknem na "Popravi", i on izvrši popravak, ali opet kad pokušam login dogodi se ista stvar. Može mi netko reći o čemu se radi. Problem mi traje već 2 dana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne pokazuje neki kod error?(šifru greške)
ne pokazuje neki kod error?
Šifra pogreške: 80004005
Imam problem. Kad se pokušam prijaviti messenger mi javi grešku (slika1). Kad stisnem "Otklanjanje poteškoća" javi mi da ip adresa nije valjana (slika2). Zatim kliknem na "Popravi", i on izvrši popravak, ali opet kad pokušam login dogodi se ista stvar. Može mi netko reći o čemu se radi. Problem mi traje već 2 dana.
ee meni je bio isti taj problem i nisam ga nikako znao riješiti, i jednom slučajno pogledao na sat na kompu i vidim da nije dobro namješten, i ja ga namjestim, pokušam se ponovo logirat i uspijem... inaće s tim msn-om uvijek bude neki debilski problem...
probaj vidit ako ti sat na kompu nije dobro namješten, pa ga namjesti... nezz meni je to pomoglo, čak sam i na internetu pronašao da je isto nekome tako bilo...
Hvala na pomoći. Pronašao sam riješenje. U Internet Exploreru mi je bio namješten Offline mode i zbog toga msn blokira prilikom logina. Pošto koristim Mozillu nisam ni vidio da mi je Internet explorer u offline-u.
Hvala na pomoći. Pronašao sam riješenje. U Internet Exploreru mi je bio namješten Offline mode i zbog toga msn blokira prilikom logina. Pošto koristim Mozillu nisam ni vidio da mi je Internet explorer u offline-u.
a znao sam da je neki debilski problem koji samo msn može imati...
Verzija 8.5 radi normalno. Nema problema sa konektovanjem kao ova nova verzija.
Izbriši novu i vrati na staru verziju ako ti je potreban messenger.
Problem sam riješio, ali koliko ja znam ne može se koristiti stara verzija jer ti prilikom logina javi da moraš instalirati novu verziju ako želiš nastaviti koristiti uslugu.
Problem sam riješio, ali koliko ja znam ne može se koristiti stara verzija jer ti prilikom logina javi da moraš instalirati novu verziju ako želiš nastaviti koristiti uslugu.
Upravu si,inace zna i zbog Service Pack1 na XP-u zezati pa moras inst, 2 ili 3.
Ne javlja mi ništa. Samo se konektujem.
Inače sam juče i prekjučer imo tih problema sa ovom novom verzijom, pa skino neki patch pa je radilo pa neće itd. Izbrisao sam sa revo uninstalerom i instalirao staru verziju.