Messenger login problem

poruka: 11
|
čitano: 3.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Messenger login problem

Imam problem. Kad se pokušam prijaviti messenger mi javi grešku (slika1). Kad stisnem "Otklanjanje poteškoća" javi mi da ip adresa nije valjana (slika2). Zatim kliknem na "Popravi", i on izvrši popravak, ali opet kad pokušam login dogodi se ista stvar. Može mi netko reći o čemu se radi. Problem mi traje već 2 dana.

slika1 slika1
slika2 slika2
Ethical Hacking Community
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 15:52 (vulerious).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Messenger login problem

ne pokazuje neki kod error?(šifru greške)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 16:03 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Messenger login problem
seneka kaže...

ne pokazuje neki kod error?

Šifra pogreške: 80004005

16 godina
neaktivan
Messenger login problem

..pogledaj ovdje,dal je ima..
edit:vidim da ima ta šifra

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 16:09 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vulerious kaže...

Imam problem. Kad se pokušam prijaviti messenger mi javi grešku (slika1). Kad stisnem "Otklanjanje poteškoća" javi mi da ip adresa nije valjana (slika2). Zatim kliknem na "Popravi", i on izvrši popravak, ali opet kad pokušam login dogodi se ista stvar. Može mi netko reći o čemu se radi. Problem mi traje već 2 dana.

ee meni je bio isti taj problem i nisam ga nikako znao riješiti, i jednom slučajno pogledao na sat na kompu i vidim da nije dobro namješten, i ja ga namjestim, pokušam se ponovo logirat i uspijem... inaće s tim msn-om uvijek bude neki debilski problem...Belji se probaj vidit ako ti sat na kompu nije dobro namješten, pa ga namjesti... nezz meni je to pomoglo, čak sam i na internetu pronašao da je isto nekome tako bilo...

17 godina
neaktivan
Messenger login problem

Hvala na pomoći. Pronašao sam riješenje. U Internet Exploreru mi je bio namješten Offline mode i zbog toga msn blokira prilikom logina. Pošto koristim Mozillu nisam ni vidio da mi je Internet explorer u offline-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vulerious kaže...

Hvala na pomoći. Pronašao sam riješenje. U Internet Exploreru mi je bio namješten Offline mode i zbog toga msn blokira prilikom logina. Pošto koristim Mozillu nisam ni vidio da mi je Internet explorer u offline-u.

a znao sam da je neki debilski problem koji samo msn može imati...Nevinašce

17 godina
neaktivan
Messenger login problem

Verzija 8.5 radi normalno. Nema problema sa konektovanjem kao ova nova verzija.

Izbriši novu i vrati na staru verziju ako ti je potreban messenger.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Problem sam riješio, ali koliko ja znam ne može se koristiti stara verzija jer ti prilikom logina javi da moraš instalirati novu verziju ako želiš nastaviti koristiti uslugu.

16 godina
protjeran
vulerious kaže...
boxer kaže...

Problem sam riješio, ali koliko ja znam ne može se koristiti stara verzija jer ti prilikom logina javi da moraš instalirati novu verziju ako želiš nastaviti koristiti uslugu.

Upravu si,inace zna i zbog Service Pack1 na XP-u zezati pa moras inst, 2 ili 3.

born to be gamer
17 godina
neaktivan
vulerious kaže...
boxer kaže...

Ne javlja mi ništa. Samo se konektujem.

Inače sam juče i prekjučer imo tih problema sa ovom novom verzijom, pa skino neki patch pa je radilo pa neće itd. Izbrisao sam sa revo uninstalerom i instalirao staru verziju.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice