Links zaražen trojanom?

poruka: 58
|
čitano: 9.211
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Links zaražen trojanom?
Stoja kaže...
dery kaže...

Stoja jeli tebi avg šta detektira?

Ništa ne javlja, al to mi je zato jer sam prčkao po avg-u i isključen mi je web surf shield, pa me praktički na netu ne štitiNeodlučan A moram ga reinstalirat da ga mogu aktivirat a to mi se nedaBelji se Al sad kad sam pokrenuo links, srušio mi je firefox prilikom loadanja...hmmm...valjda nisam zaražen Nevinašce

Zaražen si sigurno samo ne znaš.Skeniraj sa malwarebyte pa onda reci.Makni taj avg,instaliraj aviru.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 17:47 (dery).
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

i meni daje isto...

Ne znam da li ste malo bolje pogledali url koji Vam antivirusi blokiraju. Radi se o linku "http: //links.hr" a ne o "http://www.links.hr". Mislio sam da je pogrešna adresa, no uvjerio sam se da nije. Nikad dovoljno sigurnosti.

HEHE! Možda je netko od njihovih admina spremio xxx materijal na server pa se on širi. We don't know...yet

I don't belong
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 17:49 (ne0n).
16 godina
dery kaže...

Zaražen si sigurno samo ne znaš.Skeniraj sa malwarebyte pa onda reci.Makni taj avg,instaliraj aviru.

Sad sam stavio Spybot-a da skenira da vidimo dal će šta nać. A AVG neću još maknut jer mi traje licenca do 5. mjeseca, onda ću vidjet o alternativiNamigiva Al iznenađuječe je da već godinu i pol koliko imam kombinaciju AVG+spybot da mi komp nikad nije sjeban od virusa ili išta, formatirao sam winse kad sam ih mjenjao(sa xp na vista pa na 7) i kod sličnih problema al nikad zbog nakrcanih virusa. Al viruse sam imao na starom kompu sa win98, onda mi je jednom prilikom norton našao nekih 500 virusaCool

16 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

ma kakav spybot stoja,lijepo ti čovjek kaže da skineš malwarebytes..Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Links zaražen trojanom?

Aaaa ne da mi se sad skidat hehe,imam drugog posla(maturalni rad) pa sam odma njega stavio da odvrti...

Uostalom, i BUG je rekao da je spybot: search n destroy dosta kvalitetan i još ktome besplatan antispyware pa valjda neš vrijedi xD

evo sad vidim da je gotov kaže da sam siguran ko sefBelji se ma i ako sam zaražen win7 se za čistom instalacijom i instaliranjem svih programa uradi za manje od sat vremenaOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 18:14 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ipak je kaspersky bolji od noda ,pun dan prije detektira prijetnju,evo sada imam i potvrdu

Nemoj nesto govorit u sto nisi siguran!Nema najboljeg av programa ,samo su neki popularni sto ne znaci da su i najbolji!

Meni je ESET Smart Security Na str linksa nesto nasao i 16. 1.

Evo slika

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 18:21 (ATI freak).
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Aaaa ne da mi se sad skidat hehe,imam drugog posla(maturalni rad) pa sam odma njega stavio da odvrti...

Uostalom, i BUG je rekao da je spybot: search n destroy dosta kvalitetan i još ktome besplatan.....

ne moraš sad,nego za ubuduće i malwarebytes je besplatan(bez zaštite u realnom vremenu koja ti i ne treba),a umjesto spybota možeš koristit i ccleaner da pobriše te cookies koje on nađe..

16 godina
seneka kaže...

ne moraš sad,nego za ubuduće i malwarebytes je besplatan(bez zaštite u realnom vremenu koja ti i ne treba),a umjesto spybota možeš koristit i ccleaner da pobriše te cookies koje on nađe..

Ccleaner također koristim svakodnevno+ advanced system care pro, i na spybot S&D nekrostim real time zaštitu tako da dođe na isto

15 godina
protjeran
seneka kaže...

ma kakav spybot stoja,lijepo ti čovjek kaže da skineš malwarebytes..Osmijeh

super anti spyware je po meni bolji od malwarebytes-a

17 godina
Links zaražen trojanom?

Ova detekcija na Links je inace vezana za Java Script Virus a ko zna moze bit i False Pozitive ili je neko iz sale to postavil gore sve je moguce kak se navodi na linku dole. To se fino vidi jer je neko gore postavil kaj je nasel NOD i na kraju je kratica JS. Ak recimo neko nema Javu na kompu ko ja naprimjer jer mi ne treba bas uopce onda je  mogucnost da se preko tog zarazite vrlo mala. Ipak vecina ljudi ima Javu na komp pa u slucaju ozbiljne prijetne bit ce problema itekak, uglavnom stara i nepokrpana verzija Jave na kompu i u browseru je itekakva rupetina u sigurnosti. Na ovom drugom linku se moze vidjet jednu simpaticnu potpuno bezopasnu Java simulaciju potencijalne prjetnje za komp. Inace to je stranica di se moze naci puno toga korisnog kaj se tice same Jave koga zanima razni tutorijali i slicnoCool

http://javascript.internet.com/miscellaneous/virus.html

http://www.javascriptkit.com/script/cut104.shtml

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

aj dobro sad svi znamo da na linksu je virus zar se nitko do sad nije sjetio apelirati administratora linksa da rijese taj problem?

brijem da ce im prodaja sad jos vise pasti .....

živi danas da ne umres sutra
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 19:22 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Links zaražen trojanom?

tko zna što su skidali,ali zašto meni nod ne javlja ništa,a kaspersky još jučer zabranjuje pristup,e kad mu istekne licenca odmah prelazim na kis

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

Jučer i prekjučer je na stranicama rtl.hr/tv raspored bio trojan, ne znam kako je danas

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
Links zaražen trojanom?

meni otvara sve bez problema....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI freak kaže...
blackalbum kaže...

ipak je kaspersky bolji od noda ,pun dan prije detektira prijetnju,evo sada imam i potvrdu

Nemoj nesto govorit u sto nisi siguran!Nema najboljeg av programa ,samo su neki popularni sto ne znaci da su i najbolji!

Meni je ESET Smart Security Na str linksa nesto nasao i 16. 1.

Evo slika

16.01 ti je nesto drugo, www.links.hr ti je 18.01

16 godina
Links zaražen trojanom?

Meni se nakon detekcije prvog pojavilo još trojanaca i nakon čiščenja uz update firefoxa na 3.5.7 rješeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Links zaražen trojanom?

Meni isto neki trojanac Iznenađen

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 19:49 (Fake_Alert).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

I avast javlja trojanca. Ak´ pristupam s IE-om. U Firefoxa NoScript addon bloka smeće.

Succers...

Istina, moguće je da je FP, no kod detekcije s više raznih antivirusnih koji javljaju isto - malo moguće.

Usput, AVG ne bi smrtnom neprijatelju preporučio. Kroz njega fakat sve prođe. Vidjeh nebrojeno puta. Ni ne detektira gamad.

Trojanac jedan... Trojanac jedan...
I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Links zaražen trojanom?

Evo sam da vam javim mali update- AVG na laptopu od mog tate je također otrkio virus još danas popodne kad je moj tata surfa, evo sad mi jer rekao kad smo razglabali o tome. Očito da je meni sjeban AVG što nema active surf shield pa ne detektira, možda bi ga trebao reinstalirat...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

nod slijep kao miš,ništa ne nalazi,a možda comodo firewall spriječava ulaz u komp,ja mislim da nod reagira samo kad se gamad učita u memoriju

16 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

Evo baš prije sat vremena oću pogledat jel ima šta novog i tako,odjednom otvori se prozorćić i dolje kao trojan omg.Inace koristim Eset NOD32 Pro..

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

Ja san otvorija sa ffoxom u sandboxu i ovo me dočekalo:

edit: da napomenem da mi se u alatnoj traci pojavila java ikonica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 22:56 (brixy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

Evo i meni je danas pokazao upozorenje za virus kada sam bio na njihovoj stranici,nekakav java virus.Koristim avg,spyboot,malvarebytes.Skenirao sam komp sa avg-om i malvarebytesom i nije nasao nista. ZIVIO avg,majstor radi svoj posao kako treba.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

Mislim da je sada sve ok :=)

Mislim :=), tj meni niš ne javlja :=)

0 0 hvala 0
17 godina
Links zaražen trojanom?

Mene zanima pošto imam Aviru free dali ona štiti od takvih drive by virusa ili bi moral preči na premium??

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
Links zaražen trojanom?

Štiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
rambox kaže...

Ova detekcija na Links je inace vezana za Java Script Virus a ko zna moze bit i False Pozitive ili je neko iz sale to postavil gore sve je moguce kak se navodi na linku dole. To se fino vidi jer je neko gore postavil kaj je nasel NOD i na kraju je kratica JS. Ak recimo neko nema Javu na kompu ko ja naprimjer jer mi ne treba bas uopce onda je  mogucnost da se preko tog zarazite vrlo mala.

Ajde se ubuduce malo informiraj prije nego napises takve gluposti - pises poruku ko da si neki veliki znalac, a samo siris dezinfomracije. Java nema previse veze s JavaScriptom - ne trebas imati instaliran Java Runtime da bi ti se racunalo zarazilo virusom preko JavaScripta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 12:03 (mbaksa).
16 godina
neaktivan
Links zaražen trojanom?

Virusa na Linksu sada više nema, nezgodan je i nebi rekao više od toga ali tko god ima taj problem može se više saznati ovdje.

http://www.symantec.com/connect/blogs/new-obfuscated-scripts-wild-lgpl

Napisao sam skriptu za njegovo micanje pa ako netko ima isti problem neka mi pošalje poruku.

Lp

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice