"Ledi" mi se komp - upomoć

poruka: 41
|
čitano: 10.280
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomagajte prijatelji ocu da se ubijem!!!
pitanje

nemogu vise izaci na kraj s ovim problemom... kad upalim kompjuter komp mi se zaledi... mogu s misem ici bilo kuda al kad kliknem na bilo sta nista se nedogada, a kad odem s misom na start traku(bilo gdje da stavim na nju) pojavi mi se onaj pjescani sat(samo sat ne sat i strlica) toga ''zaledivanja'' se mogu rijesiti samo ako pokrenem taska manager i ugasim explorer.exe i ponovno ga pokrenem... inace mogu cekati i 1h i nista se nece dogodit... instalirao sam windows vise puta al taj problem s uvijek javi nakon nekog vremena... mozete mi nekako pomoci molim vas, uzasno me zivcira to malo gov....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomagajte prijatelji ocu da se ubijem!!!

čuješ. reci mi dali kada stisneš bilo koju tipku na tipkovnici, onda ti se zaledi komp. odnosno sve osim mišića?

joža
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ajde sta si se uhvatio sad tog imena... ne meni kad se komp upali sve mi se sledi na desktopu al ja tipkovnicom mogu raditi( mogu pozvati task manager a drugo nista neradi)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmmmm...

malo čudno...ako kažeš da si windowse instalirao više puta...jesi li probao kod nekog frenda stavit disk?

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 18:12 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

pa ja sam instalirao razlicite windowse, posudio od frenda, od profesora, eto jedino nisam origi instaliro

0 0 hvala 0
17 godina

a jesi što na njih stavljao od softwera? jer tako je meni spyware terminator blockao bitdefender, pa sam ga morao odmah ugasit poslije nego se pojavio desktop da to izbjegnem

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dogodilo mi se ovo, samo na xp-u i to kad sam stavio zadnje Realtek-ove drivere za zvucnu...

Samo bi se meni manuo pješčani sat za kojih 15 min, probaj maknuti audio drivere!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imsovcanin kaže...

nemogu vise izaci na kraj s ovim problemom... kad upalim kompjuter komp mi se zaledi... mogu s misem ici bilo kuda al kad kliknem na bilo sta nista se nedogada, a kad odem s misom na start traku(bilo gdje da stavim na nju) pojavi mi se onaj pjescani sat(samo sat ne sat i strlica) toga ''zaledivanja'' se mogu rijesiti samo ako pokrenem taska manager i ugasim explorer.exe i ponovno ga pokrenem... inace mogu cekati i 1h i nista se nece dogodit... instalirao sam windows vise puta al taj problem s uvijek javi nakon nekog vremena... mozete mi nekako pomoci molim vas, uzasno me zivcira to malo gov....

Koji komp. imaš i od kada nisi otvorija kućište?Ne mora bit pregrijavanje nego samo izvadi ram poprskaj kontakt sprejom i vrati ram,izvadi,vrati.
Ako ništa neče isključi komp iz struje izvadi cmos bat na 10 min.
vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 21:12 (dery).
17 godina
dery kaže...
Imsovcanin kaže...

Koji komp. imaš i od kada nisi otvorija kućište?
 Ima dery pravo mozda ti se sa vremenom nakupilo prasine na ventilatoru od procesora uglavnom i ja sumljam na pregrijavanje.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan

Dali imas kakav antivirus ili gole Windowse sa svim driverima??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem ti je softverski,na nekom od programa imaš neki virus koji ti nakon nekog vremena sje.e komp.Sam si rekel da ti na početku radi normalno,a poslje ne.Ili ti je neki od programa zaražen virusom ili ga pokupiš na netu.

Isto tak ugasi kad na novo instaliraš Windovse AutoUpdate,i Update programa koji nisu orginalni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

komp sam cistio prosli tjedan... komp je nov... od nove godine ga koristim... u 3 mjesecu mi je poceo hrat...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: "Ledi" mi se komp - upomoć

Probaj ga dić u Safe modu.

Ako tamo ne steka onda ti je sigurno u nekom od programa ili ima virus.

Ako i tamo steka onda je stvar u Hardwareu.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

virus je 100%, mozete mi dati program koji bi mi obriso sve s hdd al ono komplet... oni programi koji brisu hdd po 7 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NOD 32 ...nego problem je vjrovatno u Vitro virusu npr možeš ti do mile volje reinstalirat win ali ako imaš dvije particije trebat će ti obedvije Formatirat tako ako imaš dvije particije napravi back up na važne stvari i formatiraj disk

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda ti je jednostavno hladno u sobi ili di ga već držiš

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Imsovcanin kaže...

virus je 100%, mozete mi dati program koji bi mi obriso sve s hdd al ono komplet... oni programi koji brisu hdd po 7 puta

Misliš na DBAN?
On briše i zapisuje 35 puta. Tako da je nemoguće kasnije bilo šta vratiti.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ako ja izbrisem particije preo windows cd ono formatiram i sve nista nebude jer uvijek ostanu neki podatci a ako izbrisem totalka hdd i ponovno instaliram OS ciao virus... zato mi i treba neki dobar boot program koji bi mi izbriso sve s hdd

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Imsovcanin kaže...

ako ja izbrisem particije preo windows cd ono formatiram i sve nista nebude jer uvijek ostanu neki podatci a ako izbrisem totalka hdd i ponovno instaliram OS ciao virus... zato mi i treba neki dobar boot program koji bi mi izbriso sve s hdd

Pa evo dao sam ti ja gore. Odaberi samo s čega želiš bootat. S USB-a ili CD/DVD-a i skini odgovarajući setup.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
autorov komentar

imam jos samo dva pitanja... kad stavim to na USB i sta onda trebam to exktaktirati ili??? kako da bude boot

i drugo kad obrisem hdd onda samo stavim cd s OS i normalna instalacija jel tako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

imam jos samo dva pitanja... kad stavim to na USB i sta onda trebam to exktaktirati ili??? kako da bude boot

i drugo kad obrisem hdd onda samo stavim cd s OS i normalna instalacija jel tako?

ako misliš stavit back up na USB onda ne trebaš ali ako hoćeš možeš upakirat da ti smanji veličinu...a ovo drugo Da
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ovaj dban necu raditi backup jer nemam nista na kompu kako da napravim usb kao boot sta da napravim s tim dbanom??? da ga ektraktiram na usb ili

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda bi ti bilo jednostavnije s CD-a jer nekad nećeda boota s USB-a. Uglavnom u BIOS-u se namjesti USB kao 1st boot device ako ćeš bootati s njega.

No ako skineš verziju za CD jednostavno zaprži onu bootabilnu sliku na CD i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Možda bi ti bilo jednostavnije s CD-a jer nekad nećeda boota s USB-a. Uglavnom u BIOS-u se namjesti USB kao 1st boot device ako ćeš bootati s njega.

No ako skineš verziju za CD jednostavno zaprži onu bootabilnu sliku na CD i to je to.

i onda kad ti dole bude pisalo booting usb prtisni bilo što da pocme bootat
16 godina
neaktivan
autorov komentar

to cu kod frenda a vidio sam tamo da ima vise verzija i da ima neka za intelove procesore sta je to???

P.S.  to onda idem samo preko nera i burn iso?? jel tako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

to cu kod frenda a vidio sam tamo da ima vise verzija i da ima neka za intelove procesore sta je to???

to sa nerom da i trebaš u opcijama namjestit iso booting ili tako nešto...a ovo prvo ne razumijem
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Ništa ono dole. skini samo ono pod Stable Relase. 1.0.7

Da da s nerom možeš taj .iso  zapržiti na CD/DVD
16 godina
neaktivan
autorov komentar

e hvala, mislis da ce to izbrisati virus?? ako je u softwaru moralo bi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

ako to ne uspije onda virusima nema kraja jedino ako ti je win na CD zaražen virusom
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Ma izbrisat će sve živo u HDD-u.
Neće ni NASA moći vratit podatke nazad.
heheheSmijeh
pozzz
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice