Laptop problem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.000
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop problem
imam laptop HP Compaq nc6320 i sad sam stavljao neke passworde u biosima i to i onda sam stavio restore to default (u biosima) i od onda mi se windowsi nemogu bootati...upalim komp i kad se treba iz onih tockica napraviti windows 7 logo,na sekundu se pokaze onaj plavi ekran (znate na sto mislim) i onda se restarta :/

problem je sto nemogu ni instalirati druge windowse,probao sam staviti win xp cd unutra ali ga nemoze instalirati pise nesto nije pronadjen hard drive nisam bas skuzio,prvi put kad sam probao xp stavit je pisao neki drugi error,a drugi put ovo za hard drive,pa ako netko zna kako fixati ovo molim nek mi napise :/
vatefak is going on :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Laptop problem
bancic123 kaže...
imam laptop HP Compaq nc6320 i sad sam stavljao neke passworde u biosima i to i onda sam stavio restore to default (u biosima) i od onda mi se windowsi nemogu bootati...upalim komp i kad se treba iz onih tockica napraviti windows 7 logo,na sekundu se pokaze onaj plavi ekran (znate na sto mislim) i onda se restarta :/

problem je sto nemogu ni instalirati druge windowse,probao sam staviti win xp cd unutra ali ga nemoze instalirati pise nesto nije pronadjen hard drive nisam bas skuzio,prvi put kad sam probao xp stavit je pisao neki drugi error,a drugi put ovo za hard drive,pa ako netko zna kako fixati ovo molim nek mi napise :/

Zašto stavljaš pass na bios? To ti upće netreba. Obriši pass s biosa jer pass neidu u windowse. Onda u laptopu vidi koji je hdd jel na sata ili pata (ide). Ako je hdd sata onda moraš postavi AHCI način rada ako u bios to podržava. Onda u bios postaviš da prvi bude DVD čitač a drugi HDD i ubaciš Cd za instalaciju i lako odradiš dokraja a kod win 7 pre kraj instalacije moš stavit pass.  A u bios stavi drukčiju pass da ti djeca ne dira.

Nenad
16 godina
moderator
Laptop problem
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice