Već duže vrijeme me muči jedan problem za koji ne znam koji je uzrok.
Ne znam kako bih to objasnio, komp kao da radi ubrzano. Osjetljivost miša kao da je povećana (isprobao više miševa, isto se ponaša tako da nije problem u mišu i njegovih DPI postavkama). Pokazivač kao da je preosjetljiv, kao da se kliže, nema onaj osjeća otpora, ne znam kako to objasniti.
Isto tako dvoklik prebrzo hvata iako su sve postavke na defaultu.
Isto tako imam osjećaj i da su mi sve igre ubrzane. Normalno se vrte na 60 fps-a, ali likovi kao da se kreću brže nego bi trebali. Ista stvar i sa kamionima u ETS2 i strojevima u Farming Simulatoru.
Pokušao sam reinstalirati Windowse, grafičke postavke za igre iskušavat razne, probao sam igre prebacivat sa HDD na SDD i obrnuto, ali ništa nije pomoglo. Isto tako sam pokušavao gledati i po BIOSU kakve opcije dal ima nešto što bi ubrzavalo komp, ali nisam ništa našao.
Jednostavno ne znam što više napraviti, ali me to izluđuje jer znam da komp ne radi kako bi trebao. Svi driveri su updateani, Windowsi su updateani, nikakav bluescreen se ne javlja, nikakvi errori, ali jednostavno se komp prečudno ponaša.
Isto tako višestruko sam skenirao komp na sve moguće načine sa više AV programa i niti jedan nije ništa napravio
Počinjem već misliti da je u pitanju neki hardverski kvar.
Ima li netko možda kakav savjet jer više sam lud, jednostavno izbjegavam radit na kompu jer ludim svaki put kad ga upalim.