Komp radi ubrzano

poruka: 16
|
čitano: 1.266
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Komp radi ubrzano

Već duže vrijeme me muči jedan problem za koji ne znam koji je uzrok.

Ne znam kako bih to objasnio, komp kao da radi ubrzano. Osjetljivost miša kao da je povećana (isprobao više miševa, isto se ponaša tako da nije problem u mišu i njegovih DPI postavkama). Pokazivač kao da je preosjetljiv, kao da se kliže, nema onaj osjeća otpora, ne znam kako to objasniti.

Isto tako dvoklik prebrzo hvata iako su sve postavke na defaultu.

Isto tako imam osjećaj i da su mi sve igre ubrzane. Normalno se vrte na 60 fps-a, ali likovi kao da se kreću brže nego bi trebali. Ista stvar i sa kamionima u ETS2 i strojevima u Farming Simulatoru.

Pokušao sam reinstalirati Windowse, grafičke postavke za igre iskušavat razne, probao sam igre prebacivat sa HDD na SDD i obrnuto, ali ništa nije pomoglo. Isto tako sam pokušavao gledati i po BIOSU kakve opcije dal ima nešto što bi ubrzavalo komp, ali nisam ništa našao. 

Jednostavno ne znam što više napraviti, ali me to izluđuje jer znam da komp ne radi kako bi trebao. Svi driveri su updateani, Windowsi su updateani, nikakav bluescreen se ne javlja, nikakvi errori, ali jednostavno se komp prečudno ponaša.

Isto tako višestruko sam skenirao komp na sve moguće načine sa više AV programa i niti jedan nije ništa napravio

Počinjem već misliti da je u pitanju neki hardverski kvar.

Ima li netko možda kakav savjet jer više sam lud, jednostavno izbjegavam radit na kompu jer ludim svaki put kad ga upalim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Komp radi ubrzano

Odvrti nekakav 3dmark(firestrike) on ce ti reci dali ti je komp ubrzanlp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Re: Komp radi ubrzano
Igzy20 kaže...

više sam lud

Bilo je govora da nova nadogradnja Windowsa 10 donosi napredak, možda je do toga,

iako vidim da koristiš Win 8.1 iako se nadam da to nije točno, jer ne znam tko bi koristio 8.1 kad je nadogradnja na 10 besplatna.

ps. možda je i do toga što kažeš sam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 22:41 (Valentin17).
11 godina
Komp radi ubrzano

Ma događalo se to i prije upgradea, nije stvar u Windowsima. Duže me vrijeme to muči. Problem je što ne mogu to objasnit, ali znam da nešto nije u redu. Jednostavno mi ubije gušt za bilo kakvo igranje jer se sve igre i sve vrti čudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Komp radi ubrzano

Jel' ovo neka zajebancija. Svi se žale na štekanje itd, a ovaj da mu komp radi ubrzano.

Može snimak da se vidi neki primjer kako je to ubrzano?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Komp radi ubrzano

-bullet time.. (lik je superhero na neplaćenom pa cima napaćen narod..) :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Komp radi ubrzano

mozda mu je netko uvalio 240hz monitor a da nije skuziolp

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Komp radi ubrzano

provjeri high precision timer u biosu...ako je ukljucen, provaj apdejt bios-a...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 8:53 (Gorstak79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Komp radi ubrzano

Bios update za pocetak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Komp radi ubrzano

Može lock teme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa daj reci kako si ga usporio, mozda se nekom u buducnosti ubrza pa nece znati sta da napravi.

11 godina
Komp radi ubrzano

Nisam nikako, ali ova tema se pretvorila u temu za sprdnju, a ako nešto ne volim onda je to kad me prave budalom tako da može ili lock teme ili brisanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Komp radi ubrzano

provjeri da li su ti ovak postavke misa kao na slici meni je pod tim postavkama sve ok

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 17:01 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Igzy20 kaže...

Nisam nikako, ali ova tema se pretvorila u temu za sprdnju, a ako nešto ne volim onda je to kad me prave budalom tako da može ili lock teme ili brisanje.

Trebas razumjeti da se radi o nesigurnim osobama koje se malo uzdignu kad nekoga spuste...

ozbiljno sam ti napisao, provjeri je li ti ukljucen high precision event timer u bios-u. Mozda ti samo pise HPET. Ako je iskljucen, ukljuci ga, a ako je ukljucen, znaci da nije do njega i provaj apdejt biosa...ako ni to ne pomogne, onda jedino preostaje da probas zaminit bateriju na maticnoj, ali to je ono, 1% sanse da je do nje. Ako nista od toga nije, reklamiraj plocu...

9 godina
neaktivan
Komp radi ubrzano

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Odvrti nekakav 3dmark(firestrike) on ce ti reci dali ti je komp ubrzanlp

evo kad moram sebe citirati, jesi odvrtio?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice