Koji antivirus na Windows 7 x64 ?

poruka: 42
|
čitano: 26.253
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako imam windows 7 i zanima me koji bi mi bilo najbolje stavit antivirus ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

NOD 32. 

Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
RE: Koji antivirus na Windows 7 x64 ?
XP Master kaže...

NOD 32. 

+1

Failure is always an option...
16 godina
protjeran

Avast! Ili Bit Defender Total security...

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Avira ili Ms Security Essentials. Avira ima najbolju detekciju od svih i jako je pouzdana, ali Ms Security Essentials ima bolju intergraciju u OS, manje memorije zauzima, manje false positiva, brži i ipak je to Microsoft, a on se nebi zezo s av-om.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 20:15 (IN_trance001).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

NOD4 64 bitni!

16 godina

avira

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

brate, ja avg koristin 2god, nikad problema do sada... e sada ovisi o tebi, koje stranice posjecivas i di ides :D

roX!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja san ima avg 8.5 pro upa mi je virus i na kraju je od tog jednog bilo 4000....sad iman nod32 i nikakvih problema

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

avg toplo preporučam

16 godina
neaktivan

Ja sam imao AVG god dana i u toj god dana mi je detektirao svega par malware-a. A ne da ih nije bilo, nego ih on ne prepoznaje jednostavno. Tad sam instalirao Aviru na nagovor frenda i ona mi nasla nekoliko trojanaca&co što AVG nije.Tako da ti ja preporučam Aviru, a nikako AVG. A i Malwarebytes nije loš.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Godfather kaže...

Ja sam imao AVG god dana i u toj god dana mi je detektirao svega par malware-a. A ne da ih nije bilo, nego ih on ne prepoznaje jednostavno. Tad sam instalirao Aviru na nagovor frenda i ona mi nasla nekoliko trojanaca&co što AVG nije.Tako da ti ja preporučam Aviru, a nikako AVG. A i Malwarebytes nije loš.

u izboru besplatnih antivirusa normalno da ide avira ispred avg-a,a kao dodatak za provjeru..ne da malwarebytes free verzija "nije loš",nego je vjerovatno najbolji izbor za svakog..

17 godina
neaktivan

Ako ti se da zamarati sa ključevima KIS 9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim Panda Cloud Antivirus. Izašla je finalna verzija. Besplatan je, zauzima oko 1 MB memorije (trenutno mi zauzima 436 KB Smijeh). Ne mora skidati virusne definicije kao klasični antivirusi jer se sve odvija u realnom vremenu pa ima odličnu detekciju. Koristi se kolektivna baza na Pandinom serveru, to znači da nema čekanja da se objave virusne definicije i što je veći broj korisnika to se prije otkriju novi virusi i uvrste u bazu. Dnevno napravi oko 127 KB prometa. Podržava i Windows 7 i 64 bit. Ovo je jedini antivirus koji sam odlučio zadržati na kompjuteru jer je stvarno lagan i nenametljiv. Potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ali mislim da je doživotna i da će zauvijek ostati besplatan. PC World ga je proglasio najboljim besplatnim antivirusom.

Prema PC World testiranju:

1. Panda Cloud (Beta): 99.4%
  2. Avira: 98.9%
  3. Avast: 98.2%
  4. MSE: 97.8%
  5. AVG: 95.8%
  6. Comodo: 74.6%

Is it weird that this gave me an orgasm?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Definitivna preporuka Nod Internet Security. Koristim ga više od godinu dana i prezadovoljan sam, kako na XP-u tako i na Windows 7.

Također na fakultetu je instaliran na svim računalima! Stvarno dobro radi, nisam vidio na niti jednom problema s njim (a imamo preko 50ak računala, ako ne i više).

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Creative kaže...

Definitivna preporuka Nod Internet Security. Koristim ga više od godinu dana i prezadovoljan sam, kako na XP-u tako i na Windows 7.

Također na fakultetu je instaliran na svim računalima! Stvarno dobro radi, nisam vidio na niti jednom problema s njim (a imamo preko 50ak računala, ako ne i više).

mislis na Smart Security, jer od ESET-a imas NOD 32 Antivirus i Smart Security. Ovaj smart securiti je bolji jer ima vise paketa, njega sam is ja stavio !

17 godina
neaktivan

Sa ovakvim temama tesko se moze saznati koji je najbolji anti-virus, a i pitanje je da li se moze za neki reci da je najbolji. Svi odgovori ce se uglavnom bazirati na tome ko sta koristi i ko sta voli. Ja koristim AVG i sasvim je solidan. Medjutim mogu ti isto tako preporuciti i Aviru. Po meni 2 najbolja besplatna anti-virus programa i u svakom slucaju koji god da odaberes neces se pokajati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaastra kaže...
Creative kaže...

mislis na Smart Security, jer od ESET-a imas NOD 32 Antivirus i Smart Security. Ovaj smart securiti je bolji jer ima vise paketa, njega sam is ja stavio !

Tako je, smart security! Odličan je Smijeh

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina
neaktivan

Ja koristim avast home. Stvarno dobar s obzirom da je besplatan. Updatea se svaki dan po dva-tri puta. Ima solidnu detekciju. Besplatna verzija skenira 

• Antivirus and anti-spyware
  • Anti-rootkit protection
  • Secures e-mail and chats

Ja ga koristim već oko godinu dana i nisam imao problema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imao sam sve i svašta ali kad je došao na red ESET SMART SECURITY (NOD 32)PROIZLAZI DA JE number of blocked atacks=0.nema virusa

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skočko kaže...

imao sam sve i svašta ali kad je došao na red ESET SMART SECURITY (NOD 32)PROIZLAZI DA JE number of blocked atacks=0.nema virusa

hm...ja imam NOD4 ... to je možda i bolje... al kak ćeš...

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
17 godina

ja imam na win7 MS-ov security essentials i za sad radi super,nisam primjetio da se kakva gamad provukla

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

avira

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Scorpyo kaže...
XP Master kaže...

NOD 32. 

+1

+2

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
16 godina
neaktivan

Nod32 je pusiona, pretvara se polako u norton; Microsoft security essentials ftw!

15 godina
neaktivan

NoD 32, Eset , koristim ga od kako je izasao i nakon 1-2 mjeseca dobio nagradu kao najbolji anti virus godine, i samo je bolji i bolji od toga dana. Ja se nesječam kada sam prilikom skeniranja ili uopce dobio virus unazad 6-7 godina, zahvaljujuci nod u.

16 godina
neaktivan

Ja koristim kaspersky anti-virus 8.0 beta for tehnical preview for windows 7

radi mi fantasticno,beta licenca se dobije besplatno za 90 dana,update redovan,nemam nista lose sto bi mogao reci o njemu!

Pertla
15 godina
protjeran

AVG 9.0 Free Edition

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ESET Smart Security 4

0 0 hvala 0
17 godina
SpyGi kaže...

AVG 9.0 Free Edition

To u servisu gdje sam praktikant instaliravaju svima, ja ga osobno nebi stavljao na svoj comp.

Ovaj sa servisa veli da koristi avast-a jer može skenirat prije boot-a windowsa i jer ima još neke napredne mogućnosti koji drugi antivirusi nemaju.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice