Ovako imam windows 7 i zanima me koji bi mi bilo najbolje stavit antivirus ???
NOD 32.
NOD 32.
+1
Avast! Ili Bit Defender Total security...
Avira ili Ms Security Essentials. Avira ima najbolju detekciju od svih i jako je pouzdana, ali Ms Security Essentials ima bolju intergraciju u OS, manje memorije zauzima, manje false positiva, brži i ipak je to Microsoft, a on se nebi zezo s av-om.
NOD4 64 bitni!
avira
brate, ja avg koristin 2god, nikad problema do sada... e sada ovisi o tebi, koje stranice posjecivas i di ides :D
ja san ima avg 8.5 pro upa mi je virus i na kraju je od tog jednog bilo 4000....sad iman nod32 i nikakvih problema
avg toplo preporučam
Ja sam imao AVG god dana i u toj god dana mi je detektirao svega par malware-a. A ne da ih nije bilo, nego ih on ne prepoznaje jednostavno. Tad sam instalirao Aviru na nagovor frenda i ona mi nasla nekoliko trojanaca&co što AVG nije.Tako da ti ja preporučam Aviru, a nikako AVG. A i Malwarebytes nije loš.
Ja sam imao AVG god dana i u toj god dana mi je detektirao svega par malware-a. A ne da ih nije bilo, nego ih on ne prepoznaje jednostavno. Tad sam instalirao Aviru na nagovor frenda i ona mi nasla nekoliko trojanaca&co što AVG nije.Tako da ti ja preporučam Aviru, a nikako AVG. A i Malwarebytes nije loš.
u izboru besplatnih antivirusa normalno da ide avira ispred avg-a,a kao dodatak za provjeru..ne da malwarebytes free verzija "nije loš",nego je vjerovatno najbolji izbor za svakog..
Ako ti se da zamarati sa ključevima KIS 9.
Ja koristim Panda Cloud Antivirus. Izašla je finalna verzija. Besplatan je, zauzima oko 1 MB memorije (trenutno mi zauzima 436 KB ). Ne mora skidati virusne definicije kao klasični antivirusi jer se sve odvija u realnom vremenu pa ima odličnu detekciju. Koristi se kolektivna baza na Pandinom serveru, to znači da nema čekanja da se objave virusne definicije i što je veći broj korisnika to se prije otkriju novi virusi i uvrste u bazu. Dnevno napravi oko 127 KB prometa. Podržava i Windows 7 i 64 bit. Ovo je jedini antivirus koji sam odlučio zadržati na kompjuteru jer je stvarno lagan i nenametljiv. Potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ali mislim da je doživotna i da će zauvijek ostati besplatan. PC World ga je proglasio najboljim besplatnim antivirusom.
Prema PC World testiranju:
- Panda Cloud (Beta): 99.4%
- Avira: 98.9%
- Avast: 98.2%
- MSE: 97.8%
- AVG: 95.8%
- Comodo: 74.6%
Definitivna preporuka Nod Internet Security. Koristim ga više od godinu dana i prezadovoljan sam, kako na XP-u tako i na Windows 7.
Također na fakultetu je instaliran na svim računalima! Stvarno dobro radi, nisam vidio na niti jednom problema s njim (a imamo preko 50ak računala, ako ne i više).
Definitivna preporuka Nod Internet Security. Koristim ga više od godinu dana i prezadovoljan sam, kako na XP-u tako i na Windows 7.
Također na fakultetu je instaliran na svim računalima! Stvarno dobro radi, nisam vidio na niti jednom problema s njim (a imamo preko 50ak računala, ako ne i više).
mislis na Smart Security, jer od ESET-a imas NOD 32 Antivirus i Smart Security. Ovaj smart securiti je bolji jer ima vise paketa, njega sam is ja stavio !
Sa ovakvim temama tesko se moze saznati koji je najbolji anti-virus, a i pitanje je da li se moze za neki reci da je najbolji. Svi odgovori ce se uglavnom bazirati na tome ko sta koristi i ko sta voli. Ja koristim AVG i sasvim je solidan. Medjutim mogu ti isto tako preporuciti i Aviru. Po meni 2 najbolja besplatna anti-virus programa i u svakom slucaju koji god da odaberes neces se pokajati.
mislis na Smart Security, jer od ESET-a imas NOD 32 Antivirus i Smart Security. Ovaj smart securiti je bolji jer ima vise paketa, njega sam is ja stavio !
Tako je, smart security! Odličan je
Ja koristim avast home. Stvarno dobar s obzirom da je besplatan. Updatea se svaki dan po dva-tri puta. Ima solidnu detekciju. Besplatna verzija skenira
- Antivirus and anti-spyware
- Anti-rootkit protection
- Secures e-mail and chats
Ja ga koristim već oko godinu dana i nisam imao problema.
imao sam sve i svašta ali kad je došao na red ESET SMART SECURITY (NOD 32)PROIZLAZI DA JE number of blocked atacks=0.nema virusa
imao sam sve i svašta ali kad je došao na red ESET SMART SECURITY (NOD 32)PROIZLAZI DA JE number of blocked atacks=0.nema virusa
hm...ja imam NOD4 ... to je možda i bolje... al kak ćeš...
ja imam na win7 MS-ov security essentials i za sad radi super,nisam primjetio da se kakva gamad provukla
avira
NOD 32.
+1
+2
Nod32 je pusiona, pretvara se polako u norton; Microsoft security essentials ftw!
NoD 32, Eset , koristim ga od kako je izasao i nakon 1-2 mjeseca dobio nagradu kao najbolji anti virus godine, i samo je bolji i bolji od toga dana. Ja se nesječam kada sam prilikom skeniranja ili uopce dobio virus unazad 6-7 godina, zahvaljujuci nod u.
Ja koristim kaspersky anti-virus 8.0 beta for tehnical preview for windows 7
radi mi fantasticno,beta licenca se dobije besplatno za 90 dana,update redovan,nemam nista lose sto bi mogao reci o njemu!
AVG 9.0 Free Edition
ESET Smart Security 4
AVG 9.0 Free Edition
To u servisu gdje sam praktikant instaliravaju svima, ja ga osobno nebi stavljao na svoj comp.
Ovaj sa servisa veli da koristi avast-a jer može skenirat prije boot-a windowsa i jer ima još neke napredne mogućnosti koji drugi antivirusi nemaju.