Kako napraviti enable na services.msc za windows7 x64 za windows update (wuauserv)?
Kada u services.msc pokrenem windows update u General mi piše service status: stoped a opcije: start, stop, pause i resume ne mogu koristiti, nisu omogućene.
Kako napraviti enable na services.msc za windows7 x64 za windows update (wuauserv)?
Kada u services.msc pokrenem windows update u General mi piše service status: stoped a opcije: start, stop, pause i resume ne mogu koristiti, nisu omogućene.
za startup type stavi automatic (delayed start) pa ćeš imat opciju paljenja tog servisa
za startup type stavi automatic (delayed start) pa ćeš imat opciju paljenja tog servisa
Ne mogu niti tu opciju, nije omogućena i ona je blokirana.
da li imaš administratorskih ovlasti?
da li imaš administratorskih ovlasti?
Imam.
Možda postavljam glupo pitanje, ali jesi li proao da ga omogućiš na regularan način pod Control Panel/Windows Update/Change Settings?
Pada mi na pamet da ti je neki malware shebao Windows Update. Tu onda (eventualno) pomažu System Restore, prčkanje po Registryu ko zna, Repair Windowsa ili reinstalacija.
Provjeri o čemu ovisi još taj servis (dependiences).
Provjeri o čemu ovisi još taj servis (dependiences).
Ovisi o Background Intelligent Transfer Service. Njega omogućim ali mi windows update ostane i dalje onemogućen.
aj zavrti combofix na računalu
aj zavrti combofix na računalu
Combofix je riješio problem, omogućio je windows update ponovno na računalu :)
nema na čemu.....