Pozdrav.
Prije skoro godinu dana sam dizao windows i imao sam 4 particije na dva HDD-a, to sam htio spojiti preko jednog softvera, medjutim kada sam stavio da se particije spajaju (tacnije htio sam napraviti dvije particije) pola dana sam cekao 1% da se napuni i onda sam izasao iz tog softvera, medjutim kada sam usao u MY COMPUTER, nestalo mi je 96 GB, tj cjela particija je nestala, kontao sam ako ponovo dignem windows da cu vratiti tih 96GB. Bilo mi je mrsko dizati ponovo windows, tako da sam ostavio za kasnije to i evo nakon skoro godinu dana sam digao ponovo windows i ponovo mi nema te particije, nigdje je znaci nema, osim kada udjem u MY COMPUTER > MANAGE i tu mogu naci pod DISC MENAGMENT nesto na taj fazon, ali ne mogu kliknuti na tu particiju. Sve druge particije imaju neko slovo E I A C, dok ova nestala particija nema nikakvog slova.
Dakle da li ste imali slican problem i sta bi mogao ja da uradim da pokusam da vratim tu izgubljenu particiju ? Evo ispod cu vam postaviti sliku u attachmentu gdje mozete vidjeti tu particiju.