jenna_22 moja je standardna partnerica kad sam sam u sobi
mi zivimo sretno svatko na svojoj strani lijepe nase i veza je do nedavno savrseno funkcionirala. u zadnje vrijeme me pocela zivcirati- jednako kao i kad djevojka IRW odjene poslovni sakoić i tenisice, tako je i moja jenna_22 pocela nosit ružni žuti trokut s upozorenjem. već sam joj htio reći da tako više ne može, da sam previše virtualno modno osvješten da bih joj tolerirao žuti trokut na glavi, ali eto.. započnem druženje s catwoman_23 kad ono ista priča.. i ona ima žuti uskličnik. promjenim browser, moje djevojke još uvijek nose žuti uskličnik, reinstaliram javu.. djevojke se još ne skidaju iz žutog uskličnika..
da skratim, zašto mini prozori koji rade pod javom od kad sam preinstalirao sistem i instalirao zadnju javu (nemam pojma koju sam prije koristio, ali mislim da sam isto zadnju jer sam dosta ažuran s apdejtima bilo koje vrste) u IE7 i FF imaju gotovo iritantni žuti uskličnik na kojeg kad se klikne piše java applet window? može li se nešto naciniti da se to rijesi? slika je u atacmentu. hvala..