Želim restore-at svoj iPhone 3G zato što ga sutra želim prodat.Stavio sam na njega 4.2.1 JailBreak i sve je super prošlo dok se nije reboot-o i stao na Apple logo-u.Tu sam ga ugasio i pokrenio redsnow i pokrenio ga u DFU modu.I sad, stvar je u tome da ja želim restore-at svoj iPhone na početne postavke, znači bez JailBreaka bez ičega, ali kad pokrenem iTunes, iTunes prepozna da je iPhone u Recovery modu, ali izbaci mi error (Slika dolje). Može pomoć hitno je ? :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odi u control panel i odi remove programs nadi itunes i probaj ga repairat meni je radilo
pa ako pročitaš gore piše da sam ga stavio u DFU mode i iTunes ga prepozna ali mi izbaci error da se ne može povezat sa serverom
pa ako pročitaš gore piše da sam ga stavio u DFU mode i iTunes ga prepozna ali mi izbaci error da se ne može povezat sa serverom
Preskočio sam izgleda :(
Probaj na drugom kompu ili čak s drugim USB portom. I u koji si ga mod stavio, postoji DFU(power, home+power, home) ili Recovery(ovaj s linka)?
Preskočio sam izgleda :(
Probaj na drugom kompu ili čak s drugim USB portom. I u koji si ga mod stavio, postoji DFU(power, home+power, home) ili Recovery(ovaj s linka)?
stavio sam ga u power, home+power, home, ali sve sam uspjeo rješiti ponovo sam stavio jailbreak na njega i sve je fino prošlo sad radi normalno iako iTunes ima isti problem