Ispis slike u PDF-u više puta na isti list

poruka: 8
|
čitano: 2.972
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PDF pitanje???

Dakle, u pdf-u  imam jednu manju sliku koju želim printati više puta ali na isti list? jel zna netko kako to napraviti?

hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PDF pitanje???

Pritisni CTRL+P, odaberi trenutnu stranicu, broj kopija i zumiraj na dio koji želiš ispisati.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 15:17 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PDF pitanje???

ovo je printanje iste stvari na više listova... ili sam nešto propustio?

meni bi trebalo tu jednu stvar rasporediti više puta po istom listu. Nešto slično može Corel al kad ubacim u njega slika mi gubi na kvaliteti..

16 godina
odjavljen

Prvi rezultat na google-u za extract image from pdf: http://www.downloadsquad.com/2008/08/05/how-to-extract-images-from-pdf-files-without-using-copy-and-past/

Lijepo izvučeš sliku pa s njom možeš  što želiš (npr printati je kao sliku u programu koji omogućuje ono što tebi treba).

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eclair kaže...

ovo je printanje iste stvari na više listova... ili sam nešto propustio?

meni bi trebalo tu jednu stvar rasporediti više puta po istom listu. Nešto slično može Corel al kad ubacim u njega slika mi gubi na kvaliteti..

Sorry dude, pogrešno sam te shvatio. Bez grafičkih uređivača, bojim se da ne može.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
neaktivan

E vidiš uopće nisam razmišljao da bih trebao extraktat sliku....

Hvala MrBlc!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
eclair kaže...

Sorry dude, pogrešno sam te shvatio. Bez grafičkih uređivača, bojim se da ne može.

nije problem... hvala na trudu!

16 godina
eclair kaže...

Dakle, u pdf-u  imam jednu manju sliku koju želim printati više puta ali na isti list? jel zna netko kako to napraviti?

hvala!

-svaki printer driver (pa i PDFcreator ako trebaš PDF dokument) ima opciju ''pages per sheet''. Dalje radiš jednako kao i s jednom stranicom, u ovom slučaju postaviš broj kopija jednak predhodno odabranom...

edit: ovo nema nikakve posebne veze s PDFom ili ičim drugim. Može bit txt, slika, .doc..  To je najobičnija opcija. Naravno potrebno je podesiti, za razliku od stiskanja print 'buttona' iz worda, jer printer nezna što bi mi htjeli dok mu to ne objasnimo. Treba otići na 'Print...' i ovisno o izvedbi dialoga, 'advanced'.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 18:58 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice