Dakle, u pdf-u imam jednu manju sliku koju želim printati više puta ali na isti list? jel zna netko kako to napraviti?
hvala!
Dakle, u pdf-u imam jednu manju sliku koju želim printati više puta ali na isti list? jel zna netko kako to napraviti?
hvala!
Pritisni CTRL+P, odaberi trenutnu stranicu, broj kopija i zumiraj na dio koji želiš ispisati.
ovo je printanje iste stvari na više listova... ili sam nešto propustio?
meni bi trebalo tu jednu stvar rasporediti više puta po istom listu. Nešto slično može Corel al kad ubacim u njega slika mi gubi na kvaliteti..
Prvi rezultat na google-u za extract image from pdf: http://www.downloadsquad.com/2008/08/05/how-to-extract-images-from-pdf-files-without-using-copy-and-past/
Lijepo izvučeš sliku pa s njom možeš što želiš (npr printati je kao sliku u programu koji omogućuje ono što tebi treba).
ovo je printanje iste stvari na više listova... ili sam nešto propustio?
meni bi trebalo tu jednu stvar rasporediti više puta po istom listu. Nešto slično može Corel al kad ubacim u njega slika mi gubi na kvaliteti..
Sorry dude, pogrešno sam te shvatio. Bez grafičkih uređivača, bojim se da ne može.
E vidiš uopće nisam razmišljao da bih trebao extraktat sliku....
Hvala MrBlc!
Sorry dude, pogrešno sam te shvatio. Bez grafičkih uređivača, bojim se da ne može.
nije problem... hvala na trudu!
hvala!
-svaki printer driver (pa i PDFcreator ako trebaš PDF dokument) ima opciju ''pages per sheet''. Dalje radiš jednako kao i s jednom stranicom, u ovom slučaju postaviš broj kopija jednak predhodno odabranom...
edit: ovo nema nikakve posebne veze s PDFom ili ičim drugim. Može bit txt, slika, .doc.. To je najobičnija opcija. Naravno potrebno je podesiti, za razliku od stiskanja print 'buttona' iz worda, jer printer nezna što bi mi htjeli dok mu to ne objasnimo. Treba otići na 'Print...' i ovisno o izvedbi dialoga, 'advanced'.