Pozdrav!
Imam jedan jako veliki problem! Koju god tipku na tipkovnici pritisnem iskaču mi skočni prozori. Npr. ako sam u Wordu, za svaku tipku po jedan skočni prozor. Kako da to isključim? Hvala unaprijed za odgovore!
Pozdrav!
Imam jedan jako veliki problem! Koju god tipku na tipkovnici pritisnem iskaču mi skočni prozori. Npr. ako sam u Wordu, za svaku tipku po jedan skočni prozor. Kako da to isključim? Hvala unaprijed za odgovore!
Skeniraj nekim antivirusom.
Ubuduće, manje xxx videa :)
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Najvjerojatnije (90%, to ti ja od oka kažem) imaš virus. Ako nekim čudom uspiješ, skini Malwarebytes Anti-Malware i proskeniraj to.
Eto.
Ma mislim da je nešto sa tipkovnicom u pitanju, a ne virus. I da je negdje nešto uključeno što bi trebala isključit. A ne znam gdje i što...
Ma mislim da je nešto sa tipkovnicom u pitanju, a ne virus. I da je negdje nešto uključeno što bi trebala isključit. A ne znam gdje i što...
U tipkovnici definitivno nije problem.
No isprobaj sa nekom drugom pa se uvjeri.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
kao antivirusni imam microsoft security essentials. a to šta mi iskače je "search - ms:"
da li bi možda nešto bilo u control panelu, ili tako negdje?
ja msm da je to virus, al pogledaj malo po GOogle :D
ma čupam, gledam, tražim i nikako... čak na googlu ima kako to uključit, al nema za usključit :O
Jesi na kraju probao sa bilo kakvim programom skenirat komp?
nisam, tražim po googlu. zapravo sam skužila da bi to mogao bit kao jedan programčić, ili tako nešto - windows desktop search. Kad uđem u control panel, šalje me na tipkovnicu, na kojoj ne mogu napravit ništa jer mi se uključuje taj prozor..?
mbam instaliran. a sad mi kaže da nema mreže, pa opet neki prozori... ma nikako napravit išta.. :O
Pokušaj restartati pc ući u safe mode with networking, i od tamo skenirati mbam-om.
A onda lijepo instaliraj sedmicu i miran si
Pozdrav!Zadnjih nekoliko dana mi iskače prozor u donjem dijelu ekrana na bilo kojoj stranici da otvorim (u Chrome-u ili Firefox-u).Kad pauziram Adblock plus pokaže mi se reklama za ovo .Kako da ju onemogućim?Hvala!
Pozdrav!Zadnjih nekoliko dana mi iskače prozor u donjem dijelu ekrana na bilo kojoj stranici da otvorim (u Chrome-u ili Firefox-u).Kad pauziram Adblock plus pokaže mi se reklama za ovo .Kako da ju onemogućim?Hvala!
Ima kod tebe raznog Adware smeča,
pa onda skini ovaj dole alat pa zatvori sve browsere i onda pokreni tog smetlara.Prvo u tom programu klikni Scan, pa kad završi možeš izabrat Report pa vidiš veči popis pronađenog smeča i onda na kraju samo klikni Clean te prati ostale upute i to je to.
Pokušao sam,ne jednom nego nekoliko puta i opet mi isto izbacuje.Hvala na trudu,morat ću tražiti dalje.
Pokušao sam,ne jednom nego nekoliko puta i opet mi isto izbacuje.Hvala na trudu,morat ću tražiti dalje.
probaj ovako
skini Farbar Recovery Scan Tool i spremi na desktop
pokreni program, sačekaj dok ne završi s scanom
kad završi scan dobit ćeš FRST.txt log file
taj file uplodaj na speedyshare ili na zaljepi na pastebin a link kopiraj na ovu temu
Pokušao sam skinuti ovaj program gore,javlja mi se Avira,ne da mi skinuti.Da ignoriram ili?
Pokušao sam skinuti ovaj program gore,javlja mi se Avira,ne da mi skinuti.Da ignoriram ili?
Samo ignoriraj da kaj drugo,
Avira svira bezveze to je lažna uzbuna jer ta stranica i sve šta od tamo skineš je vrlo korisno te provjereno.
ignoriraj slobodno.....frst je dijagnostički alat i ne ostavlja ni najmanji registarski unos a kamoli nešto drugo da radi na računalu
Pokušao,2 puta.Oba puta mi je prekinuto skeniranje iz ne znam kojeg razloga i ostao mi je kilometarski tekst log.Ne znam,morat ću nekome odnijeti toplap da ga pregleda,preskenira i sl.Hvala na pomoći!
Pokušao,2 puta.Oba puta mi je prekinuto skeniranje iz ne znam kojeg razloga i ostao mi je kilometarski tekst log.Ne znam,morat ću nekome odnijeti toplap da ga pregleda,preskenira i sl.Hvala na pomoći!
- Odi u Avira control center i sve iskjuci i ponovno probaj.
probaj preko safe mode, ili ako imaš usb stick uradi kako piše u ovom postu
Pokušao sam sa Hitman pro i Combofix i opet ništa.Morat ću ga odnijeti nekome da vidi što i kako dalje.HVALA svima!Evo upravo sam skužio da sad nemam zvuka na laptopu:Youtube,BSplayer,bilo što.Šta sam sad smrdao?!